Adorján Béla: Botrányos, hogy a mentősök ilyen körülmények közt kénytelenek dolgozni

Adorján Béla: Botrányos, hogy a mentősök ilyen körülmények közt kénytelenek dolgozni

Belülről is betekintést engedett a vásárosnaményi mentőállomás épületébe a Jobbik elnöke, aki a kormányt és az egészségügyért felelős fideszes politikusokat kérte számon.

"Így nézett ki pár éve a vásárosnaményi mentőállomás belülről! Vajon azóta változott valami?" - vetette fel a szabolcsi városban járt Adorján Béla szerdai Facebook-bejegyzésében.

A Jobbik elnöke az 50 ezer embert érintő témafelvetését folytatva kifejtette: "Engem nem engednek be csak úgy közintézményekbe, kórházakba, mentőállomásokra. Néhány éve viszont a naményi állomásra vittem adományokat - akkor szembesültem ezekkel a katasztrofális állapotokkal".

"Botrányos, hogy a mentősök, akik nap mint nap segítenek másokon, ilyen körülmények között kénytelenek dolgozni"

- húzta alá az ellenzéki pártelnök.

"Az első két képen az eszközfertőtlenítő helyiség látható, a harmadik képen a folyamatosan süllyedő épület miatt nem szintben lévő bejárat, a negyedik képen pedig a radiátor. Arról nem is beszélve, hogy az épület korábban folyamatosan beázott és a rágcsálók is gondot okoztak" - sorolta Adorján.

Kívülről semmi nem változott az évek alatt. Belülről történt változás? Ha már nem engednek be átlagos földi halandót, akkor az egészségügyért felelős fideszes politikusok mutassák be, hogy milyenek most az állapotok a naményi mentőállomáson!

- hangsúlyozta Adorján Béla, aki egy erről szóló videójában is elmondja, hogy a dolgozók munkája dacára az Orbán-kormány az, amely ezekért a mulasztásokért felelős, és hogy az épületben bent tapasztalt állapotok drámaiak és sokkolóak voltak számára.

(Címlapkép: Vásárosnaményi mentőállomás - Adorján Béla/Facebook)