Megfigyelik, lehallgatják: Jakab Pétert továbbra is pártállami módszerekkel követi a kormánysajtó

Jakab Péter
Béli Balázs/Alfahír
"Üdv újra a pártállamban. Még pár hónapig."

Jakab Péter többek között ezzel kommentálta, hogy a kormánysajtó ismét leközölt egy titokban készült felvételt a kampánykörútjáról. Ezen olyan óriási dolgot mutattak meg, hogy Jakab Péter többedmagával kijött egy Zala megyei étteremből. 

Az Origo és társai azóta csámcsognak azon, hogy a Jobbik miniszterelnök-jelöltjének utcafórumain kik vannak ott, mióta az évek óta jól ismert, a kormánysajtó által korábban is felhasznált provokátorral, Rubi Gergellyel szemben az egyik rendezvényszervező fellépett, miután az obégató férfi erőszakkal lépett fel a kollégáival szemben. 

Rubi Gergely: "Anyádat futtatom, majd abból megadom!"

Címlap Rubi Gergely: "Anyádat futtatom, majd abból megadom!" Botrányt próbált okozni Vona Gábor lakossági fórumán az Echo Tv kamerái előtt Rubi Gergely. A kibukott jobbikostól volt aki pénzét kérte vissza a fórumon, erre Rubi anyázásba kezdett. Ilyen az, amikor egy volt jobbikos a Fidesznek játszik:

A mai leleplezéssel kapcsolatban, miszerint Jakab Péter kijön egy étteremből, majd a sarkon balra fordul, a jobbikos politikus megjegyzi, a sztorit majd hozzáköltik, de szerinte most nem is ez a lényeg.

Jakab: nem járókelő, hanem egy ismert provokátor ellen kellett fellépniük a szervezőknek és rendőröknek

A fideszes sajtó nemrég elkezdett egy olyan álhírt terjeszteni, miszerint Jakab Péter hajdúhadházi fórumán a Jobbik miniszterelnök-jelöltjének testőrei összevertek egy kutyáját sétáltató járókelőt. Noha minimális realitásérzékkel is bárki számára nyilvánvaló lehetett, hogy itt valami nem stimmel, a Jobbik elnöke most nyilvánosan reagált arra, mi történt pontosan.

"Hazudtak eddig is, és fognak is még. Azt azonban nem tudom elfogadni, hogy az embert - most engem, holnap bárkit, aki a rendszer ellen küzd - megfigyelik, lehallgatják. Pont, mint a régi rendszerben, ami ellen szavakban küzdöttek azok, akik most ismét megfigyelnek. Üdv újra a pártállamban. Még pár hónapig. Utána az időutazás véget ér, és elhozzuk a valódi rendszerváltást"

- írta közösségi oldalán Jakab Péter.