Előválasztás: A Fidesz fellegvárában a DK busszal hordja a szavazókat

Előválasztás: A Fidesz fellegvárában a DK busszal hordja a szavazókat

Tegnap autóval szállították a Fideszben csalódott szavazókat Fegyvernekre, ma pedig már autóval és kisbusszal a nem éppen szomszédos Kenderesre, több fordulóval - számolt be róla Lukács László György, a Jobbik jelöltje.

Tiszabőről, vagy más szegény településeken belül eddig jobbára csak a kormánypártok csináltak kisbuszos utaztatást, de úgy tűnik- legalább is a DK-s szervező elmondása erről tanúskodik- erre most rákapott a Demokratikus Koalíció is

- írja a politikus Facebook-bejegyzésében, majd hozzáteszi, igaz ez nem tilos, hiszen 9 személyig lehet szállítani a szavazókat. "Tiszabőn nem lesz szavazási sátor,tehát valahol szavazniuk kell az ott élőknek, már ha maguktól akarnak ilyet. Az inkább az érdekes már, hogy miként lett egy olyan faluból hirtelen több százfős ellenzéki szavazóbázist felvonultató ellenzéki "fellegvár". Abból, ahol korábban az ellenzéki képviselők összesen ! 46 ! szavazatot kaptak (ebből 33-at én kaptam) a Fidesz közel 1000! szavazatával szemben?" - teszi fel a kérdést.

Lukács szerint lehet ilyet csinálni mindaddig amíg nem nézik egymást "palimadárnak" a pártok, különösen abban ne, hogy

2022-ben mekkora kormányváltó hangulat lesz a mostani tiszabői vendégszavazókban.