Németh Szilárd olyan, mint egy kisgyerek, aki túl sok ajándékot kapott egyszerre

németh szilárd
Németh Szilárd és a játékai
Németh Szilárd/Facebook

Nincs itt sem helye, sem ideje minősítgetni Németh Szilárdot, úgyis egy egész ország ugyanazt gondolja róla, teljesen mindegy, hogy valaki DK-s, jobbikos, vagy fideszes. De azért mégsem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy ez az ember úgy játszik a közpénzhomokozóban, mint egy afrikai nyaralásra elvitt szibériai kisiskolás.

A csepeli választások örökös vesztese, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára (:DDD), aki jó fideszes politikus mintájára nyilván vezető pozíciót élvez egy sportegyesületnél is, hiszen ő a Magyar Birkózó Szövetség elnöke, egy csodálatos fotóval mélyítette el a trollokból álló követői felől érzett szerelmet: a képen nem csupán a véletlenül pont Csepelre épült Kozma István Magyar Birkózó Akadémia épülete szerepel, de odavitetett egy 1956-os teherautót is, rajta a lyukas lobogókkal, majd arra rátűzték az ElkXrtuk című, jóindulattal is közepesre sikerült, de 1956-tól teljesen független, és politikai szempontból öncélú kampányfilm plakátját is.

Szóval ilyen az, amikor valakivel elhitette a környezete, hogy a fenekéből is parfüm árad, pedig csak arról volt szó, hogy senki nem merte kiküldeni a kertbe: özönlenek a szuper ötletek, megvan a játék, a homokozó, miközben a hobbik hivatássá, a lopások nemzetmentő sikertörténetekké válnak.

Már csak azt nem értem, miért nem evett közben valami gusztustalan ételt is, mondjuk kandírozott sertésszemgolyópürével kevert darált kakasherét egy kis kéksajttal, ecetben feláztatott pirítóskenyérre kenve.