Egy ismert fideszes politikus apósát gyilkolhatták meg a fővárosban

Egy ismert fideszes politikus apósát gyilkolhatták meg a fővárosban

Az RTL Klub Híradójának információi szerint egy ismert fideszes politikus apósát ölték meg egy elszámolási vita során a III. kerületben. 

A Duna-parton álló épületben 20-25 stúdiólakást alakítottak ki, mindegyikben bérlők laknak, péntek este pedig az egyikük összevezetett a főbérlőjével, és a vita közben leszúrta a 66 éves férfit, aki az RTL Klub információi szerint egy ismert fideszes politikus apósa volt.

Központi rohamkocsi érkezett a helyszínre, zajlott az újraélesztési kísérlet, de sajnos be kellett látni, hogy nincs esély a sikerre, olyan súlyosak voltak a férfi sérülései, hogy a helyszínen életét vesztette – mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

A gyilkossággal megvádolt 57 éves férfi tavaly költözött be az áldozat lakásába. 

Kollégáim a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták, előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe is vették. Ellene emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A gyanúsított a tettét a kihallgatáson elismerte

– közölte Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője. A férfi letartóztatásáról a bíróság a következő napokban dönthet.