Összenő, ami összetartozik: fideszes aktivista írt alá a Mi Hazánknak a III. kerületben

Összenő, ami összetartozik: fideszes aktivista írt alá a Mi Hazánknak a III. kerületben

Roppant érdekes fotókat osztott meg szombaton közösségi oldalán Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke. A képeken az látható, hogy Óbudán a Fidesz és Bús Balázs emberei nyíltan aláírnak és gyűjtenek a Mi Hazánknak.

Az Egységben Magyarországért képviselőjelöltje posztjában azt fejtegeti, lehet, hogy még az ívek másolása is belefér a szélsőjobbosok meghitt barátságába.

Az ellenzéki párt mindenesetre egy videót is készített, a felvételen pedig mintha a fideszes dzsekiben feszítő fiatalember a telefonból diktálná az adatokat.

Persze ez utóbbi csak feltételezés, az viszont már nem, hogy Bayer Zsolt hétfői Magyar Nemzetes cikkében minden kormánypárti szavazót felszólított arra, hogy az Egységben Magyarország pártszövetség jelöltjein kívül mindenki más ajánlásgyűjtését segítsék.

Bayer Zsolt mesterterve: a fideszesek besegítenek a Mi Hazánknak és a többi kispártnak

Bayer Zsolt a Magyar Nemzet hétfői cikkében minden kormánypárti szavazót felszólított arra, hogy az Egységben Magyarország pártszövetség jelöltjein kívül mindenki más ajánlásgyűjtését segítsék. „Ha nem akarjuk, hogy Gyurcsányék az elkerülhetetlennél nagyobb teret és lehetőséget kapjanak a következő Országgyűlésben, akkor segítsük elő, hogy mindenki elindulhasson az április 3-i választáson. (..)

„Ha nem akarjuk, hogy Gyurcsányék az elkerülhetetlennél nagyobb teret és lehetőséget kapjanak a következő Országgyűlésben, akkor segítsük elő, hogy mindenki elindulhasson az április 3-i választáson. (..) Ehhez pedig az kell, hogy a mi politikai táborunk a baloldali összefogás jelöltjein kívül mindenki kopogtatócédula-gyűjtését támogassa” – fogalmazott a Fidesz 5-ös számú tagkönyvének tulajdonosa, akinek minden bizonnyal egyetlen célja, hogy a szavazólapokra kormánypárti segítséggel felkerülő kis pártok szavazatokat vegyenek el az ellenzéki összefogástól április 3-án.