A Karmelitánál tiltakoznak a lakosságcsere ellen

A Karmelitánál tiltakoznak a lakosságcsere ellen

A Jobbik-Konzervatívok korábban már tiltakozott a miniszterelnöki rezidenciánál, az általuk migránsmunkásoknak hívott hazánkba érkező külföldi munkavállalók behozatalának gyakorlata ellen. A párt most újra a Karmelita kolostorhoz megy.

Sajtóeseményt hirdetett hétfőre a konzervatív párt. A Karmelita kolostornál hívják fel a figyelmet arra, hogy a hazánkba közvetítő cégeken keresztül érkező vendégmunkások tömegei mekkora veszélyt jelentenek a hazai munkavállalókra és az egyébként is alacsony hazai bérek színvonalára.

Januárban a Jobbik-Konzervatívok már tartott sajtóeseményt a vendégmunkások beáramlásának ügyében.

Akkor Gyöngyösi Márton, a párt elnöke azt mondta:

Pontosan látjuk európai példákon azt, hogy ha a migráció, a bevándorlás beindul, akkor annak utána nem lehet gátat szabni. És ezt a miniszterelnöknek is pontosan tudnia kellene!

Lukács László György a párt parlamenti frakcióvezetője a korábbi satóeseményen hozzátette: "Czomba Sándor „betelepítéspolitikáért felelős államtitkár” bevallotta: már 120 ezer migránsmunkás van hazánkban, akiket szívesen lát a kormány.

Köztük vannak mongolok, vietnámiak, filippínók, kínaiak. Orbánék miatt tartunk ott, hogy hazánkban 120 ezer idegen dolgozik magyarok helyett! Tehát Orbánék tudtával és jóváhagyásával 120 ezer idegen dolgozik olyan állásokban, amiket magyar emberek is betölthetnének

A Jobbik-Konzervatívok politikusai hozzátették egyre több magyar embert bocsájtanak el az állásából, hogy helyüket vendégmunkásokkal töltsék fel. Nem megengedhető, hogy a hazánkba érkező külföldiek elvegyék a magyar emberek munkáját és letörjék a hazai béreket.

(Címlapkép: Béli Balázs/Alfahír)