Orbán államtitkára bevallotta: már 120 000 migránsmunkás van az országban

Orbán államtitkára bevallotta: már 120 000 migránsmunkás van az országban

A foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár ezzel elárulta azt is, hogy az „orbáni definíció” szerint Magyarország hivatalosan is bevándorló ország lett.

Évekig közpénzből hazudta a Fidesz-kormány, hogy senki sem veheti el a magyarok munkáját, a valóságban azonban zöld utat adtak a bevándorlásnak, és saját toborzócégeikkel felpörgették az idegenek betelepítését – mutatott rá a jobbik-Konzervatívok sajtóközleménye.

Korábban maga Orbán Viktor mondta a saját szájával, hogy: „Mi nem hívtunk ide soha senkit se vendégmunkásnak, se semmilyen más okból, hogy itt éljenek velünk. Tehát mi nem bevándorló ország vagyunk, és Magyarország nem akar bevándorló országgá válni.”

Ez alapján tehát, Orbán definíciója szerint, Magyarország bevándorló országgá vált.

Az ellenzéki párt álláspontja szerint elmúlt évek nemzetellenes kormányzásának legújabb eredménye, hogy már 120 ezer migránsmunkás van az országban, hogy elvegye a magyarok munkáját, letörje és alacsony tartsa a béreket, és megváltoztassa hazánk kulturális identitását.

Czomba Sándor beismerő vallomása egyben azt is jelenti, hogy november óta több tízezerrel nőtt a vendégmunkások száma hazánkban!

A Jobbik-Konzevatívok már korábban figyelmeztetett:

Az Orbán-kormány terve az, hogy félmillió migránsmunkást telepítsen hazánkba!

Szerintük a Fidesz hazudott akkor, amikor azzal kampányolt, hogy senki sem veheti el a magyarok munkáját. Hazudtak akkor is, amikor azt mondták, vendégmunkás csak akkor mehet egy adott céghez, ha ott nincs elegendő magyar munkavállaló. Erről a migránsmunkásaik miatt kirúgott makói és gyöngyösi dolgozók is tudnának mesélni.

Elsőként a Jobbik figyelmeztetett a veszélyre, és elsőként szólaltak fel a kormány nemzetromboló terve ellen.

„Orbánék azt akarják, hogy minden huszadik Magyarországon tartózkodó ember migránsmunkás legyen” — hangsúlyozták. Azt akarják, hogy hazánk a migránsmunkástelepek, az akkugyárak, az olcsó munkaerő országa legyen!

A konzervatívok hangsúlyozták: „Nem fogjuk hagyni! Migránsmunkások helyett normális béreket a magyaroknak! Akkugyárak és migránsmunkás-telepek helyett felelős, a magyar nemzeti érdeket szem előtt tartó gazdaságpolitikát!”

(Címlapkép: Czomba Sándor, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára felszólal a harmadik országbeli állampolgárok beutazására és tartózkodására vonatkozó általános szabályokról szóló javaslat általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. november 21-én. MTI/Kovács Attila)