Állítólag hétfőn már napilapja is lesz Mészárosnak

Szép lassan bekebelezik a teljes magyar médiapiacot.

A 444.hu információi szerint már hétfőn gazdát cserélhet az osztrák Heinrich Pecina és a Vienna Capital Partners tulajdonában álló Mediaworks kiadó; az új tulajdonos a tavasszal életre hívott Opimus Press lehet, amely viszont a felcsúti polgármester, ingatlanmogul és földbáró személyéhez köthető.

Felépült a Fidesz hazugságbirodalma! Így hülyítik közpénzből az embereket!

Az évente közel 80 milliárdból működő közmédia nem volt elég: a Fidesz Habony Árpád és Andy Vajna segítségével tovább építette médiabirodalmát, melynek segítségével emberek millióival próbálnak elhitetni teljes képtelenségeket is. Cikkünkből megtudhatja, hogy próbál manipulálni a kormánypárt a következő években.

Az Alfahírnek interjút adó Ángyán József professzor, korábbi államtitkár felidézte, hogy Orbán Viktor tanult 2002-es választási vereségéből, és amikor sikerült visszatérnie a hatalomba, első lépése volt a sajtó feletti ellenőrzés átvétele.

Simicskát akarja szívatni a kormány, több tízezer ember ihatja meg a levét

Nem csak a reklámszakmának, de több mint ötvenezer embernek árthat, ha elfogadják a többek között az óriásplakátok leszereléséről szóló törvénytervezetet - olvasható a Magyar Reklámszövetség sajtónyilatkozatában, amit a hvg.hu tett közzé.

Ennek a folyamatnak ugyan még nincs vége, de közeledünk már a kijelölt célhoz. Ezt erősíti, hogy még az óriásplakátok piacát is átalakítaná a kormányzat.

Tudta? "A sajtószabadság és a médiapiac kérdése nem tartozik a kormányra"

Orbán Viktor a pénteki, bevándorlásügyi EU-csúcs után tartott sajtótájékoztatót Brüsszelben. Az Eurológus a Népszabadság váratlan bezárásával kapcsolatban kérdezte a miniszterelnököt, aki először reagált nyilvánosan a történtekre: "Népszabadság-ügyben azt tudom mondani Önnek, hogy a kormány azzal tud foglalkozni, ami vagy rá tartozik, vagy ha nem tartozik rá, akkor hozzá fordulnak.