Best of Kauzsaytanya

Kiderül az is, hogy a főszereplőnk szerint mi csepeg Vona Gábor...

"Most akkor ki is az agresszív?" - teszi fel a kérdést Zagyva György Gyula a Facebook oldalán az alábbi videó kapcsán. Mint írja, "a társadalomból kiilleszkedett a környéket rettegésben tartó családok nem örültek, amikor a közelmúltban szembesítettük őket a törvénnyel. A mostani videóban látszik, hogy milyen pontosan megtanulták a Soros György féle elvárásokat..."

"Lassan hozzá kell szokniuk, hogy nem fogjuk hagyni senkinek, hogy tönkretegye a többség életét"
- teszi hozzá a HVIM társvezetője.
 
A Kauzsaytanyáról nem először kerül fel videó, korábban már bemutattuk azt, hogy milyen ott élni, ahol nem számít a törvény, és ahol a cigányság antiszociális rétege saját szabályokat talál ki, amelyekkel megmagyarázzák azt, hogy miért nem kell betartaniuk a társadalmi normákat. Akkori cikkünk megjelenése után lecsapott a gyámhivatal, és átmeneti nevelésbe helyezett hat gyermeket a Magy községhez tartozó településrészen.
 
Az alábbi összeállítás minden szava arany. És nem csak az arany, de ezt a poént nem lőjük le, rögtön az elején úgyis kiderül, hogy a főszereplőnk szerint mi csepeg Vona Gábor... (Figyelem, szókimondó szövegek!)