Bíró László: gratulálok Koncz Zsófiának!

Bíró László: gratulálok Koncz Zsófiának!

Az ellenzék Borsod 6-os országgyűlési képviselőjelöltje, Bíró László vasárnap este, a hivatalos eredmények után tartott sajtótájékoztatóján köszönetet mondott a választóknak, és gratulált a fideszes Koncz Zsófia sikeréhez. 

Őszintén hiszem, hogy a megyei közgyűlésből végig tudom majd kísérni a munkáját, és azokat az ígéreteket, amik elhangzottak a kampány folyamán, vagy azt elmúlt 10 évben, azokat meg fogja-e tudni valósítani - fogalmazott Bíró László, utalva arra a kampányára, hogy az elmúlt évtized fideszes ígéreteit be akarja vasalni majd a Parlamentben.

"Őszintén köszönöm a pártoknak, hogy össze tudtak fogni, az embereknek, hogy rám szavaztak, hogy megértették az összefogás jelentőségét"

- közölte.

Bíró László elmondta, ez egy nagyon szoros választás volt, és hisz abban, hogy ez '22-ben sikerülhet. Most viszont mindenkit arra kérek, hogy ne csüggedjen, én sem fogok, a megyei közgyűlésben folytatom a munkám - tette hozzá. 

Ahogy arról beszámoltunk, a szavazatok 99.09 százalékos feldolgozottsága mellett Koncz Zsófia 17.597 (50,87 százalék) szavazatot kapott, míg az ellenzéki pártok által támogatott Bíró Lászlóra 15.875-en (45,9 százalék) voksoltak.