Brenner Koloman: Tartozunk a vitával Budapest polgárainak!

Brenner Koloman: Tartozunk a vitával Budapest polgárainak!

A Jobbik-Konzervatívok főpolgármester-jelöltje szerint a fideszes egypárti túlhatalom korában egyre inkább visszaszorulóban vannak a valódi politikai versenyek és a tisztességes, szakmai viták.

"2019-ben Karácsony Gergely joggal volt felháborodva, hogy nem került sor főpolgármester-jelölti vitára. Akkor még azt képviselte, hogy a jelöltek ezzel bizony tartoznak a budapesti polgároknak. Öt év főpolgármesterség sajnos elfeledtette Karácsony Gergellyel, hogy korábban mit képviselt. Semmi baj azzal, ha változik valakinek a véleménye bizonyos kérdésekben, de akkor azt egyértelműen mondja is ki, és ne vagdalkozva, másokra mutogatva, sértődötten tereljen" - írja friss Facebook posztjában Brenner Koloman, a Jobbik-Konzervatívok főpolgármester-jelöltje.

A konzervatív párt országgyűlési képviselője szerin a rendszerváltás idején az egyik legcsodásabb élményünk az volt, hogy magunk választhattuk meg a polgármestereinket a régi kommunista tanácsrendszer helyett.

Ezzel szemben a fideszes egypárti túlhatalom korában egyre inkább visszaszorulóban vannak a valódi politikai versenyek és a tisztességes, szakmai viták. Ilyenkor nem lehet a "Budapest Köztársaság" zászlaját mindenkinek az arcába tolni, majd pedig újabb és újabb feltételeket szabva elhárítani a nyilvános vitát. Mert akkor az a bizonyos zászló csak politikai termék. Ismerős ez valahonnan?

- fogalmaz.

Bízom benne, hogy Karácsony Gergely meggondolja magát és nem derül ki, hogy igazándiból Gyurcsány Ferenc és a DK központi kampánystábja nem engedi vitázni a főpolgármestert

- emelte ki.

Brenner Koloman hangsúlyozta:

A budapesti polgárok érdeke, hogy a pártpolitikai csatározások helyett a fővárost érintő víziók, tervek legyenek a kampány középpontjában. Remélem, hogy Vitézy Dávid mellett Szentkirályi Alexandra, Dr. Grundtner András és végül Karácsony Gergely is elkötelezettek lesznek amellett, hogy a budapesti polgárok előtt vitassuk meg elképzeléseinket.

Tegyük rendbe Budapestet! - zárta sorait.

(Címlapkép: Brenner Koloman - Béli Balázs/Alfahír)