Rendőrségi videó az érdi halálos bandaháborúról - 1 halott, 12 sérült

Rendőrségi videó az érdi halálos bandaháborúról - 1 halott, 12 sérült

Ahogy arról lapunk is beszámolt, csütörtök éjszaka Érden, az Iparos úton egy benzinkútnál két felfegyverkezett banda csapott össze, aminek egy halálos áldozata lett, tizenketten pedig megsérültek. 

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/0YUCKWBg3tU.jpg?itok=1ViiCg1W","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=0YUCKWBg3tU&feature=emb_title","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

A beszámolók szerint az egyik csapat Enyingről érkezett, és egy elszámolási vitát próbáltak itt lezárni. 

Információink szerint az a benzinkút a Pest megyei település egyik emblematikus helyszíne, gyakoriak a leszámolások, és a rendőrségi akciók is. Tudósítóink péntek kora délután arról számoltak be, hogy még mindig tart a rendőrségi helyszínelés a gyilkosság helyszínén. 

Egyébként a rendőrség egy 36 éves férfit emberölés bűntettével, további 12 férfit csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsít, mindnyájukat őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntettének és garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.