Clinton nyilvánosságra hozná az ufókkal kapcsolatos aktákat

Hillary Clinton volt külügyminiszter, a novemberi amerikai elnökválasztás egyik legesélyesebb demokrata jelöltje ígéretet tett arra, hogy megválasztása esetén ki fogja vizsgálni az igazságot a földönkívüliekről, és nyilvánosságra hozza az amerikai kormány ufókkal kapcsolatos dokumentumait.

A demokrata politikus erről a New Hampshire-i kampánykörútján, újságírói kérdésre válaszolva beszélt. Clinton a szupertitkos 51-es körzetet is szeretné megvizsgálni. Az összeesküvése-elméletek kedvelői szerint a katonai bázison földönkívüli űrhajókat rejteget az amerikai hadsereg. Hillary Clinton férje, Bill Clinton még amerikai elnökként kijelentette, hogy a bázison nincsenek földönkívüliek.

Hillary Clinton a Sunnak azt mondta: kampányának vezetője, John Podesta nagy rajongója az ufó történeteknek, és megígértette vele, hogy nyilvánosságra fogja hozni az amerikai kormány ufókkal kapcsolatos iratait, ha megválasztják az Egyesült Államok elnökének. Podesta Bill Clinton kabinetfőnökeként és Barack Obama egyik főtanácsadójaként is dolgozott már a Fehér Házban. Korábban legnagyobb kudarcának nevezte, hogy nem tudta elérni az ufókkal kapcsolatos titkos iratok közzétételét.