Trump: az enyém nagyobb, mint Kim Dzsonguné

Kim Dzsongun év elején arról beszélt, hogy az atomcsapás indítógombja mindig az asztalán van. Donald Trumpnak erre feltétlenül reagálnia kellett, de még sikerült a kommunista diktátor stílusa alá is menni, amikor kijelentette, hogy az övé bizony nagyobb. Így kezdődik hát 2018, az atomháború már csak egy pöcsméregetésnek ér fel.

Kim Dzsongun az atombombáiról: "Az indítógomb mindig ott van az asztalomon"

"Az Egyesült Államok egésze nukleáris fegyvereink hatósugarán belülre került, és az indítógomb mindig ott van az asztalomon. Ez maga a valóság, nem fenyegetés" - mondta televíziós újévi köszöntőjében a phenjani rezsim vezetője."Idén a nukleáris robbanófejek és műveleti célú ballisztikus rakéták tömeggyártására kell összpontosítanunk" - mondta, hozzátéve ugyanakkor, hogy ezeket a fegyvereket csak akkor fogják bevetni, ha veszélybe kerül az ország biztonsága.

„Az észak-koreai vezér Kim Dzsongun azt mondja, hogy „az Atomgomb mindig az asztalán van.” Megmondaná neki valaki abból az elgyengült és éhező rezsiméből, hogy nekem is van Atomgombom, de sokkal nagyobb és erősebb az övénél, és az én Gombom működik!”

 - írta Trump.