Újabb részletek derültek ki a Szolnokon eltűnt fiúról

Karácsony előtt tűnt el Járomi Bence. A fél város keresi.

Egész Szolnok összefogott, hogy a rejtélyes körülmények között eltűnt gimnazista fiút, Járomi Bencét megtalálják. A 17 éves fiatal barátai járják a várost, hívogatják a kórházakat, a rendőrség kutyás keresőket vetett be, hogy megtalálják őt. Bence életveszélyben lehet: a Tisza-parton veszett nyoma, és a folyó épp árad, az éjszakák dermesztően hidegek - írja a Blikk.

Harmincöten voltunk a bulin, kis csoportokban szállingóztunk haza. Én két barátommal jöttem el a szórakozóhelyről, és megálltunk az út szélén, nem messze a hídtól. Ekkor láttam utoljára Bencét, egyedül, magába mélyedve ballagott a híd felé. Odakiáltottam neki, hogy jön-e velünk tovább, de nem válaszolt. Gondoltam, biztosan hazamegy inkább. Később tudtam csak meg, hogy aznap este nagyon rossz kedve volt, és senki se tudta, miért – árulta el a Blikknek Milán, a fiú legjobb barátja. – A hídon várt rám az unokatestvérem, és mivel Bence is arra indult, biztos voltam benne, hogy találkoznak. Ám ők már nem látták őt, és mi sem, amikor húsz perc múlva elindultunk arra.

Bence telefonja kikapcsolva, és a közösségi oldalára sem jelentkezett be. A rendőrség körözést adott ki, és keresőkutyákkal fésültették át a környéket.

Bence körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú. Arca ovális, haja barna, felül oldalra fésült és oldalt felnyírt. Szeme barna és barna keretes szemüveget visel.

Eltűnésekor fekete színű farmert, fekete színű pulóvert, fekete orkán kabátot és egy fekete magas szárú cipőt viselt.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a Járomi Bencét felismeri, eltűnésének körülményeiről vagy a tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.