"Ennyi hülye vén kurvát!" - Mi a fideszes polgármester szívén van, az a száján is

Egy bekapcsolt mikrofon leleplezte mit gondol a politikus az embekről.

A „hülye, vén kurváknak" nevezett lakótelepi hölgyek egyébként azért tiltakoztak, mert egy milliárdos úthálózat-fejlesztése kapcsán parkoló épül az emeletes házak közé és ezért lebontják az ott lévő játszóteret.

Lemondásra szólították fel a településvezetőt, aki eddig nem nyilatkozott.

Mellesleg: egy most beterjesztett tervezet szerint a nyugdíjemelés mértéke marad 0,9 százalék, miközben jelentősen nőtt a 2017-es inflációs várakozás. Hogy, egyébként mit gondol a Fidesz az emberekről, a "panelproliktól" a "nyuggerekig"? Három éves összeállításunkból megtudhatja.

A Jobbik felszólítja Szalay Ferencet, hogy kérjen bocsánatot a megalázott idős emberektől és nagyon mélyen szálljon magába!

Kiss Gabriella és Lázár Zoltán szerint, akik jobbikos szolnoki önkormányzati képviselők, szomorú, hogy a videofelvétel tanúsága szerint a polgármester mindezt Szolnok Város jegyzőjéhez fordulva mondta, aki szintén egy hölgy.

A stílus maga az ember. Szalay Ferenc, Szolnok megyei jogú város polgármestere munkában megőszült magyar asszonyokról és anyákról nyilatkozott a képen látható módon. Ezzel azonban nem csak magát, hanem azt a közösséget is minősítette, amely a polgármesteri székhez segítette, és amely az elfogadhatatlan kijelentése ellenére a mai napig ott tartja.

- írta közösségi oldalán Sneider Tamás, a Jobbik alelnöke.