Európa kapui tárva-nyitva a dzsihadisták előtt

Titkosszolgálati és biztonságpolitikai szakértők hetek óta figyelmeztetnek arra, hogy a menekültek között veszélyes terroristák érkeztek és érkezhetnek Európába.

Az már világos, hogy Európa egyetlen országa sem készült fel arra, hogy ezrek, tízezrek, százezrek érkezzenek új honfoglalóként a kontinensre. Egyetlen európai ország sem lesz képes arra, hogy az illegális bevándorlók tömegeinek az ígéret földjéről szőtt irreális álmát beteljesítse.

A realitás az, hogy bármelyik országba is vágyakozzanak, nem a jólét, nem a velük elhitetett mesés európai élet várja őket, hanem egy újabb menekülttábor, ahol addig maradnak, amíg Európa vezetői el nem döntik, hogy a sakktáblán hova pakolják át őket… egy másik menekülttáborba. 

De ez sem lesz kijózanító figyelmeztetés azok számára, akik még csak ezután indulnak el földet és hazát váltani.

A népvándorlás Európa ostromát jelenti, mely vallási, politikai, gazdasági és szociális feszültségekben fog kiteljesedni.

A konfliktusok katalizátorai pedig majd azok a dzsihadista fanatikusok lehetnek, akik már a kontinens határain belül vannak, vagy akik éppen most sétálnak be a sínek között a határainkon át. Azon napon, amikor a bevándorlók tömegei pedig rájönnek, hogy a meséik és álmaik köszönőviszonyban sincsenek a realitásokkal, előlépnek a dzsihadisták, hogy az elégedetlenkedők dühét felszítva, a saját szolidaritásába belegabalyodó Európát felgyújtsák.

A Facebookon működő szír keresztény ellenállók által létrehozott, This is Christian Syria (Ez a keresztény Szíria) csoport adatgyűjtése arra figyelmeztet, és azt bizonyítja, hogy már több dzsihadista terrorista is Europába érkezhetett a menekültek álcája alatt. A közösségi oldalakra olyan fotókat töltöttek fel, amelyek tanúsága szerint a dzsihadista „menekültek” közül többen korábban az Iszlám Állam oldalán harcoltak. A szíriai polgárháborúban elűzött keresztények szerint a dzsihadisták többnyire Németországba érkeztek menekültként.

Az egyik ilyen lehet Bassár el-Aszad szír elnök ellen harcoló Iszlám Front nevű katonai szövetség Ahrar Alforat elnevezésű zászlóaljának korábbi vezetője, Ahmad Abd Alkarim Alhije, akinek a számlájára több gyilkosság és háborús bűncselekmény írható. A szír keresztények Facebookon működő oldalán nem ő az egyetlen gyilkos, akit már lelepleztek, és most már Európában örülhet a menekültlétnek.

Titkosszolgálati és biztonságpolitikai szakértők hetek óta figyelmeztetnek arra, hogy a határokon illegálisan és ellenőrizetlenül, tömegével érkező állítólagos menekültek között veszélyes terroristák érkeztek és érkezhetnek Európába. Ennek ellenére az Unió „nagyágyúi”, mint Németország és Franciaország még mindig ott tartanak, hogy ráerőltessék a tagországokra azt a menekültkvótát, amely lényegében nem más, mint Európa kapitulációja. Nem megoldás, hanem megadás, azt jelenti, hogy az Európai Unió felteszi a kezét és beletörődik abba, hogy lerohanják.

Csakhogy ennek a könnyelműségnek nagyon véres ára lehet, mert a nyitott kapuk a hóhéroknak és a gyilkosoknak is szabad bejárást adnak…