Fodor Gábor megakadályozhatja Putyin látogatását

Szerinte az ország érdekeit súlyosan sérti az orosz elnök látogatása. Orbán olyan időszakban hívta meg Putyint, mikor az egész euro-atlanti közösségben egyetlen ország felelős vezetője sem tenne ilyen lépést.  

 
„Egyetértünk abban, hogy a keleti nyitás politikája vállalhatatlan, ezért csatlakozunk a Putyin látogatására időzített civil és ellenzéki tüntetéshez.” 
– 
 
írja Fodor Gábor pártelnök.
 
A mikropárt szerint az ország érdekeit súlyosan sérti az orosz elnök látogatása, hiszen Orbán Viktor olyan időszakban hívta meg Putyint, amikor az egész euro-atlanti közösségben egyetlen ország felelős vezetője sem tenne hasonló lépést.
 
A PM elnevezésű minipárt egyik társelnöke Szabó Tímea kedden kezdeményezett közös ellenzéki tüntetést Vlagyimir Putyin és Orbán Viktor budapesti találkozója ellen.
 
Ugyanaznap a PM másik társelnöke, Karácsony Gergely kitűzte az Európai Unió zászlaját a zuglói önkormányzatra, elkötelezve önmagát és a XIV. kerületet a brüsszeli irányvonal mellett.
 
Egy politikai szakértő elmesélte, hogy Fodor Gábor megakadályozhatja Vlagyimir Putyin érkezését, ha esetleg az elfeledett SZDSZ embléma szabad madarai életre kelnek és karmaik között hazaviszik Oroszország elnöki gépét. 
 
Ki ezt nem hiszi, az járjon utána, nem véletlenül lett alkalmazva a „mesélte”, mint ige.