Fricsovszky-Tóth Péter: Elég volt a Fidesz maffiamódszereiből!

Fricsovszky-Tóth Péter: Elég volt a Fidesz maffiamódszereiből!

Közösségi oldalán közzétett videóban üzente meg Fricsovszky-Tóth Péter mind az üllői önkormányzatnak, mind a kormánynak, hogy vége azoknak az időknek, amikor úgy gondolták, hogy bárkin át lehet taposni, bárkit meg lehet félemlíteni, ő ezt nem fogja tovább hagyni.

A Jobbik által is támogatott képviselőjelölt az előválasztáson Pest megye 7. számú egyéni választókerületében a videóban elmondja, hogy minden erejével azon lesz, hogy a kislánya már ne egy ilyen maffiavilágban nőjjön fel, mivel már bárkivel előfordulhat a Fidesz Magyarországán, hogy megfenyegetik őt és a családját, ha arról van szó. 

Ahogy az Alfahíren is megírtuk korábban, az üllői önkormányzati képviselőt korábban magát is megzsarolta és megfenyegette a város fideszes vezetése, mert egy víziközmű-társulat működésbeli hibáit szerette volna feltárni. Az elmúlt héten pedig arra az igazságtalanságra hívta fel a figyelmet Fricsovszky-Tóth Péter, hogy Ulveczki Mihályt, az Üllői Városüzemeltető és Városfejlesztő Kft. munkavállalóját azért bocsátották el, mert két közösségi oldalas bejegyzésben is információkat osztott meg az előválasztásról.

Kirúgott Üllő fideszes vezetése egy városüzemeltetésnél dolgozó munkavállalót, mert posztolt az előválasztásról

Közösségi oldalán hívta fel a figyelmet arra Fricsovszky-Tóth Péter, a Jobbik által is támogatott jelölt az előválasztáson Pest megye 7. számú egyéni választókerületében, hogy Ulveczki Mihályt, aki az Üllői Városüzemeltető és Városfejlesztő Kft.-nél dolgozott az elmúlt években augusztus 30-án elbocsátották, mert két közösségi oldalas bejegyzésben is információkat osztott meg az előválasztásról.