Ismét körbetelefonálja a Fidesz a fél országot, hogy hazudozzanak egy jót

Ismét körbetelefonálja a Fidesz a fél országot, hogy hazudozzanak egy jót

Ezúttal Halász Jánossal játszatták el az ügyeletes hülyegyereket a Fidesznél, a párt szóvivője pedig meggyőzően alakított: bejelentette, kampányt indítanak arról, hogy Gyurcsányék, akiket az ellenzék vezérének hazudnak, lebontanák a kerítést és beengednék a migránsokat. Halász főbb állításai:

  • beengednék a migránsokat
  • a magyar embereknek tudniuk kell Gyurcsányék tervéről, hiszen ők vezérlik az ellenzéket
  • a bevándorláspárti európai baloldallal együtt le akarják bontani a kerítést
  • öntik a pénzt a bevándorlást szervező Soros-szervezetekbe

Saját hazaárulásukat lepleznék?

A korábbi SZDSZ-es politikus rezzenéstelen arccal sorolja a Rogán Antal által kitalált idióta baromságokat, azaz az összes ismert kormánypárti kommunikációs panelt, amivel az idős és alacsony végzettségű választópolgárokat riogatni tudják.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/SXJobTFE2Ho.jpg?itok=p7_QUW9i","video_url":"https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=SXJobTFE2Ho","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

2004-ben még Fodor Gáborral együtt dalolászott Halász egy kiállításmegnyitón, a kínosan irritáló vigyorgása már ezen a felvételen is jól kivehető.

Az egykori ultraliberális politikus bejelentése több szempontból is nevetséges lenne, ha közben kétharmados parlamenti többségükkel nem hajtanának végre pontról pontra azt, amivel általában politikai ellenfeleiket vádolják.

A mostani tömeges néphülyítést abból az alkalomból találta ki a Magyarországot bevándorlókkal elárasztó Fidesz, hogy Dobrev Klára, a DK EP-képviselője arról beszélt az ATV-n: nem támogatja, hogy az Európai Bizottság megtérítse a magyar kormány számára a határzár építésének költségeit. Arról nem beszélt egyáltalán, hogy elbontaná-e a kerítést.

Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök Facebook-oldalán "hülyeségnek" nevezte a fideszes felvetést, felesége kijelentését pedig lényegében azzal magyarázta, hogy Brüsszel helyett azoknak a kormányközeli vállalkozóknak kellene beszállni a költségekbe, akik szétlopták a titkosított beruházást.