Havas: ha most Kuncze Gábor is zaklatással vádol meg, tényleg tökön lövöm magam!

Mi történt Kálmán Olgánál?

Havas Henrik egy Facebook-posztban elmélkedik arról, hogy régi ismerőse miért hazudtolta meg őt élő adásban a jelenlegi helyzetben.

Mint mondja, nem Kálmán Olga az egyetlen, aki ilyennel ugratta. Kuncze Gábor is felhívta és azt mondta, hogy úgy emlékszik,

Havas huszonvalahány éve furcsán méregette, ezért gondolkodik azon, a TV2-ben fogja elmondani, hogy ez a vizuális zaklatás tipikus példája.

Állítólag a műsor után Kálmán Olga azt mondta azért tagadta le, amit Havas mondott, mert nem pontosan idézte őt. A műsorvezető azonban arra gyanakszik, hogy egykori kolléganője férje miatt nem akart kellemetlen helyzetbe kerülni.

Ha még nem látta volna az ominózus videót, ahol Havas először lemucikázza Kálmán Olgát, majd elmeséli, hogy telefonon az alábbi szavakkal kereste meg őt:

"Te mocskos disznó...együtt voltunk húsz évvel ezelőtt, fiatal voltam és szép. És engem miért nem molesztáltál, te dög?",

akkor most megnézheti. Az biztos, a beszélgetésből kiérződött, hogy míg Kálmán Olga riporteri szerepben van, Havas inkább egy régi ismerősként kezelte a műsorvezetőt.