Hülyeség a Putyinról szóló amerikai jelentés

Putyin szóvivője, arra a "kiszivárgott" információra(?) reagált így, amely szerint az orosz elnök Asperger-szindrómás lenne. Mint írtuk, állítólag a Pentagon 2008-ban készíttetett egy tanulmányt, amely az orosz elnök nyilvános szerepléseiről készült felvételek vizsgálta, és a titkos kutatócsoport arra a következtetésre jutott, hogy Putyin  Asperger-szindrómában szenved, amely az autizmus egy gyenge formája.
 
A CBS News hozta le a cikket, ami legalább annyira bizarr és olcsó sületlenség, mint azok az összeesküvés-elméletek, amelyek szerint alakváltoztató gyíklények férkőztek be az amerikai politikába. Egyetlen céljuk, hogy a hidegháborús időszakra emlékeztető puskaporos orosz-amerikai viszonyban  pszichopatának vagy fogyatékosnak állítsák be az orosz elnököt.

Olcsó kampány az agymosott jenkiknek

A jelentés szerint „Putyin neurológiai fejlődése jelentős mértékben megszakadt gyermekkorában”. Feltételezések (!!!) szerint az orosz elnök még magzatként agyi „sérülést” szerzett, és lehetséges (!!!), hogy az édesanyja agyvérzést kapott a terhesség alatt. A jelentést készítő nagyon „titkos csoport” úgy véli, hogy ez hatással lehet Putyin gondolkodására és döntéseire, meg arra, ahogy „a testének jobb felét mozgatja”. A „rejtélyes” jelentés – ismételten állítólag – azt állítja: „A rendellenességet elsősorban szélsőséges kontrollal kompenzálja, és ez megmutatkozik a döntési stílusában és abban is, ahogyan kormányoz.”