Jakab Péter: "Iványi Gábor hatósági megfélemlítése Orbán hitvány bosszúja"

Jakab Péter: "Iványi Gábor hatósági megfélemlítése Orbán hitvány bosszúja"

„Az orbáni gonoszság oda jutott, hogy egyenesen az adónyomozókat küldik – vélhetőleg teljesen törvénytelen módon, kézivezérelve – Iványi Gábor hajléktalanokat segítő alapítványa ellen. A politikai bosszú ebben az esetben sem kétséges: Orbán szemében mindenki szálka, aki kritizálja vagy szembe mer szállni a hatami tébollyal"

- írja saját közösségi oldalán Jakab Péter, a Jobbik elnöke.

Emlékeztett, hogy az alapítvány, amire "Orbánék adónyomozókat küldtek, szerencsétlen sorsú embereken segített, ami egyébként nem mellékesen állami feladat lenne."

"De a rezsim nem őket segíti, hanem azokat, akik 160 milliós luxusautókkal villognak, és másfél milliárdos lopott villákból köpik szemen a magyar embereket. A dubaji Casanova, ifjabb Matolcsy, az Orbán-Tiborcz-család, a mindenkinél okosabb Mészáros, vagy a tihanyi villákat megunó és földig romboló propagandaminiszteri volt feleség dörgöli az orrunk alá minden egyes nap, hogy mit is értenek Orbánék nemzeti együttműködésen"

- emelte ki Jakab, hozzátéve: "közben a bukott Völnernek a Fidesz jóvoltából továbbra is jár a végkielégítés, a „híd a munka világába” Flórián pedig továbbra is a Fidesz leghűségesebb katonája maradhat."

Úgy véli, a NAV nyomozói valamiért irányukba nem mutatnak különösebb érdeklődést, náluk a kormány – hogy, hogy nem – nem tart vissza pénzeket.

Elmondta, hogy a néppárti Jobbik felháborítónak tartja és mélységesen elítéli az Oltalom Karitatív Egyesület vegzálását. Az pedig a jogállam gyalázatos megcsúfolása, hogy a politikai bosszúhadjáratra a rendvédelmi szerveket használják fel. Orbán, ha bűnözőkre kíváncsi, azt a saját köreiben keresse - írta Jakab Péter.

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}