Jakab reagált az Orbán-videóra: érdemi nyugdíjemelést ígért

Jakab reagált az Orbán-videóra: érdemi nyugdíjemelést ígért

A közösségi médiában közzétett videóban reagált Jakab Péter, a Jobbik elnöke Orbán Viktor „spontán” látogatására, melyet egy kesztölci nyugdíjasnál, „Feri bátyámnál” tett. A miniszterelnök az egyértelműen az idős korosztálynak szóló videóban a 80 ezer forintos nyugdíjprémiumra emlékeztette „Feri bátyámat”, illetve arról is beszélt, szeretné, ha a választás előtti hónapban a teljes 13. havi nyugdíjat kifizetnék.

Orbán Viktor Varga Mihály nyakán lohol

Orbán Viktor „rajta van a szeren", hogy a választások előtt ne kétheti, hanem egyhavi plusz nyugdíjat kapjanak az idősek - derül ki a miniszterelnök Facebookon közzétett rövid propagandavideójából, melyen vendégségben járt egy kesztölci férfinál, „Feri bátyámnál". A felvételen a kormányfő a 80 ezer forintos nyugdíjprémiumot is újfent megemlíti, amire „Feri bátyám" ezt válaszolja: Ennek már sokan örülnek!

A Jobbik-elnök a Facebookon közzétett reakcióban arra emlékeztette „Feri bátyámat”, hogy „ez a bitang ember” elvett 3000 milliárd forintnyi magánnyugdíjpénztári megtakarítást, valamint „úgy agyonvágta a forintot”, hogy az áremelések meghaladták a nyugdíjak emelkedését.

Jakab a kormányváltás mellett tett hitet, majd azt javasolta, hogy a kormányváltás után

érdemi nyugdíjemelésre

kerüljön sor.

Viktor bátyám, te pedig tudod, mit fogsz kapni? Minimum egy húszast! Ugye érted, miről beszélek?

– utalt az elszámoltatásra Jakab, majd pohárköszöntőt mondott.

 

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}