Megütött egy nőt a fideszes, csak azért, mert Jobbik-szimpatizáns

Megütött egy nőt a fideszes, csak azért, mert Jobbik-szimpatizáns

Információink szerint március 29-én, pénteken, a debreceni Főnix csarnokban megrendezett Majka koncerten egy korábban a Fidelitasban politizáló férfi megütött egy Jobbik-szimpatizáns nőt.

A sértett látleletet vett és feljelentést tett a rendőrségen..

Beáta 13 éves unokaöccsét kísérte el a koncertre. A rendezvényt követően ő és unokaöccse a ruhatár felé vette az irányt, ahol a férfi inzultálni kezdte, durva sértegetésekkel belekötött Beátába.

"Nem foglalkoztam vele, már csak azért sem, mert velem volt az unokaöcsém"

- meséli a történetet Beáta érdeklődésünkre. 

Itt azonban még nem ért véget a történet, a férfi, aki korábban a berettyóújfalui Fidelitas elnöke is volt - jelenleg a város "munkaszervezet-vezetője" - folytatta a vegzálást.

A ruhatárból visszaérkező Beáta számított arra, hogy az ittas Tikász nem áll le, ezért bekapcsolt kamerával érkezett.

Úgy tudjuk, hogy a "Nézd a jobbikos buzikat, te köcsög buzi kurva" nyitás után ütött, amely Beáta elmondása szerint egyszerre érte a mobilt és a homlokát, amin jókora duzzanat is keletkezett.

Mint mondta: nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, még mindig fáj a homloka, ám ennél jóval nehezebb számára a lelki teher. 

A férfi nagy tömeg előtt inzultálta és mindössze egy biztonsági őr kelt a védelmére. Beáta elmondása szerint Tikász ezt követően az őrrel is vitatkozott, mondván miért "véd egy jobbikost".

Természetesen kerestük Tikász Ferencet is, aki érdeklődésünkre, miszerint valóban ott volt-e ezen a rendezvényen és valóban inzultálta-e a hölgyet, mindössze annyit válaszolt, mielőtt kinyomott minket, hogy 

"Nem"

Beáta egyébként feljelentést tett az ügyben.

A Jobbik szerint a Fidesz igazi arca a "gyűlöletkeltés és az emberek egymás ellen fordítása"

"A Jobbik gyávának, férfiatlannak és botrányosnak tartja, hogy egy fideszes férfi mások előtt közterületen bántalmazott Debrecenben egy fiatal hölgyet."

- olvasható az ellenzéki párt esetre reagáló közleményében.

Mint írják: "Ezúttal is várjuk a Fidesz reakcióját, elhatárolódását, bár ha Pócs János parlamenti képviselőjük kazános alázása, és az egyik polgármesterük szexuális kényszerítése sem verte ki a kormánypártnál a biztosítékot, minden bizonnyal ez az ügy sem fogja."

A Jobbik szerint a Fidesznél nemcsak beleférnek az ilyen esetek, hanem megtűrik soraikban, és bátorítják is a bűnözőket. Értékelésük szerint ez a Fidesz igazi arca: a "gyűlöletkeltés és az emberek egymás ellen fordítása".

A Jobbik elítéli a fideszesek nők elleni erőszakos magatartását.

"A Jobbik a Fidesszel ellentétben foglalkozik a nőügyekkel, nem szülőgépként tekint rájuk, és kiáll minden magyar nőért azokkal a dölyfös, arrogáns NER-lovagokkal szemben, akik tudják, hogy a törvények felett állnak, és mélyen megvetik, lenézik választóikat, a magyar embereket."

Fideszes aktivistát bántalmaztak Miskolcon

Az utóbbi napokban nem ez volt az egyetlen eset, amikor politikai okokból - ráadásul nőt - bántalmaztak. Mint ismert, kedden délelőtt Miskolcon egy férfi durván bántalmazta a Fidesz egyik női szimpatizánsát. Kriza Ákos, a város fideszes polgármestere közleményéből kiderült:  egy Fidesz-standnál egy férfi járókelő előbb szidalmazta majd ököllel arcon ütötte a Fidesz egyik női szimpatizánsát. Mint kiderült: a közbelépő Fidesz-aktivisták akadályozták meg, hogy további súlyos tettlegességre kerüljön sor. A férfit a rendőrök előállították, a vérző sértette kórházba szállították.