Három kiállítás és 5-0-ás vendégelőny után botrány miatt félbeszakított kupameccs Karancslapujtőn

Három kiállítás és 5-0-ás vendégelőny után botrány miatt félbeszakított kupameccs Karancslapujtőn

A játékvezető a vendégek 5-0-s vezetésénél a második félidő közepén biztonsági okokra hivatkozva lefújta az összecsapást

- számolt be a kupamérkőzés eseményeiről a nool.hu.

A megyei első osztályban szereplő házigaza Karancslapujtő az NB III.-ban játszó Hatvan együttesét fogadta, de a jelentős osztálykülönbség fél óra elteltével már három gólos vendégelőnyt eredményezett.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hivatalos jegyzőkönyve szerint Juhász Dávid játékvezető a 34. percben előbb a lapujtőiek kapusát, Puporka Dánielt állította ki, majd rögvest ezután ugyancsak piros lapot kapott Sándor Attila, Stark János, illetve a kispadról Pingiczer Tamás.

A nyolc főre fogyatkozott hazaiak innentől kezdve már nem lehettek komolyabb ellenfelek, a második félidő elején újabb gólt kaptak, majd Karácsony is betalált, így 5-0 lett az eredmény.

A találkozó feszült hangulatban folytatódott és a közönség magatartása miatt a játékvezető és a partjelzők a jegyzőköny szerint nem érezték magukat biztonságban, amihez a hírek szerint a rendezői gárda sem járult hozzá tevékenyen,  így Juhász Dávid idő előtt véget vetett a kupameccsnek.