Bencze János: Kecskemét sem kér az Orbán-kormány migránsmunkásaiból!

Bencze János: Kecskemét sem kér az Orbán-kormány migránsmunkásaiból!

Bár a Jobbik-Konzervatívok hetek óta tartó akciósorozata meghátrálásra kényszerítette a kormányt a migránsmunkások behozatala ügyében, nincsenek illúzióink, hogy a fideszes lakosságcsere ezzel nem ért véget.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyértelmű, ha a kormány egyszer a fejébe veszi, hogy a magyar emberek kárára, a saját érdekükben intézkedjen, akkor azt mindenáron meg is fogja tenni – írja a Jobbik-Konzervatívok sajtóközleménye. Így bár a héten visszavonták a migránsmunkások behozatalát megkönnyítő javaslatukat, biztosak vagyunk benne, hogy a magyar emberek elüldözése tovább fog folytatódni, helyükre pedig ázsiai migránsmunkásokat akarnak majd behozni, ezzel alacsonyan tartva a magyar emberek bérét – teszik hozzá.

Ami pedig még ennél is felháborítóbb, hogy amíg a legtöbb magyar ember számára a lakhatás napjainkban óriási anyagi terhet jelent, addig a hazánkat elárasztó migránsmunkásoknak luxusszállókat építenének országszerte.

Kecskemét sem kivétel ez alól: míg egy átlag magyar havonta a fizetésének több mint felét lakhatásra költi, addig egy szerencsés migránsmunkás ezért alig százezer forintot meghaladó összeget kell fizessen – fűzik hozzá a konzervatívok.

„Elég volt a kettős mércéből, elég volt abból, hogy a kormány a migránsmunkások pártját fogja a magyar emberek érdekei helyett!”

A Jobbik-Konzervatívok a jövőben is kiáll honfitársaink mellett, számunkra a magyar emberek az elsők! Nemet mondunk a migránsmunkásokra, nemet mondunk arra, hogy Magyarországot migránsmunkás szállóvá alacsonyítsák – hangsúlyozták. Migránsmunkások helyett normális béreket követel az ellenzéki párt.

(Címlapkép: Béli Balázs/Alfahír)