Bencze János: Az ázsiai migránsmunkásoknak luxusapartmanokat építenek, a magyar fiataloknak albérletre sem telik

Bencze János: Az ázsiai migránsmunkásoknak luxusapartmanokat építenek, a magyar fiataloknak albérletre sem telik

A jobbikos politikus szerint az Orbán-kormány azokat a távol-keleti akkumulátorgyárakat szolgálja ki, amelyeknek nem számít Magyarország, tönkreteszik a vízkészletünket, élhetetlenné tesznek településeket. A migránsmunkások elveszik a magyarok munkahelyeit és tovább rontják a béreket.

kapcsán, hogy pártja aláírásgyűjtésbe kezdett a Fidesz által hazánkba telepített vendégmunkások ellen és a magasabb bérekért.

Orbán Viktor és a Fidesz Magyarország területére bevallottan több mint félmillió vendégmunkást, azaz migránsmunkást készül betelepíteni, hogy kiszolgálja külföldi érdekeltségeket, akkumulátorgyárakat, autógyárakat

– mondta az ellenzéki politikus.

Rámutatott: azokat az akkumulátorgyárakat, amelyeknek Magyarország semmit sem számít, tönkreteszik a vízkészletünket és élhetetlenné tesznek településeket.

"A migránsmunkások számára szállásokat építenek országszerte: szabályos luxusapartmanokban fogadják őket"

– mutatott rá a jobbikos képviselő, majd hozzátette: eközben a mai, magyar fiataloknak az életkezdéshez legfeljebb egy albérlet jut, ha ki tudja fizetni, illetve amennyiben saját otthont akarnak, akkor egy életre eladósítják őket.

Országszerte folyik a Jobbik aláírásgyűjtése.

A Jobbik-Konzervatívok ez ellen gyűjt aláírásokat, egy normális Magyarországot szeretnének, ahol az aktuális kormány nem a távol-keleti multikat, hanem a magyar embereket szolgálja. Bencze János hangsúlyozta: Ne legyünk a félmillió migránsmunkás országa!

(Címlapkép: Béli Balázs/Alfahír)