Keresztesy Gergő: 60 ezer ember nem tudja megoldani a munkába járást

Keresztesy Gergő: 60 ezer ember nem tudja megoldani a munkába járást

"40 HAJDÚ-BIHAR MEGYEI TELEPÜLÉS, 60 EZER LAKOSA NEM TUDNÁ MEGOLDANI A KÉT, VAGY HÁROM MŰSZAKOT DEBRECENBEN❗❗❗ Ahhoz, hogy a debreceni ipari beruházások azt eredményezzék, hogy a legtöbb Hajdú-Bihar megyei település profitálni tudjon belőle, fejlesztenünk kell a tömegközlekedést.

Miért is mondom ezt? Már foglalkoztam a kérdéssel többször is, most pedig újra előveszem a témát. Százával is felhúzhatjuk a gyárakat Debrecenben, ha a megyében élők nem tudnak bejárni dolgozni.

Azt pedig, hogy mennyire nem a levegőbe beszélek, mi sem mutatja jobban, hogy ma újra megnéztem, mennyi olyan megyei település van, ahonnan képtelenség tömegközlekedéssel bejutni Debrecenbe, ha valakinek két, esetleg három műszakos munkarendbe kell dolgoznia.

Ez számokkal alátámasztva azt jelenti, hogy jelenleg 40 település közel 60 ezer lakosa nem tudná megoldani a munkarend szerinti bejárást tömegközlekedéssel!"

- írja Facebook posztjában Keresztesy Gergő, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának elnöke, Hajdú-Bihar megyei önkormányzati képviselő.