Letépték Orbán fenyegetőzését a KOM plakátjáról

A BKV szorgos alkalmazottjai kapták a feladatot.

A molinón szerepelt Orbán Viktor március 15-ei beszédében elhangzott fenyegetőzése, miszerint erkölcsi, politikai és jogi elégtételt fognak venni a másképp gondolkodókon. Ezt a részt távolították el a BKV munkatársai - írja az Azonnali.

Erre joguk volt, ugyanis Gulyás Márton a BKV engedélye nélkül plakátolta ki a felületet, de ahelyett, hogy az egészet eltávolították volna, csak a miniszterelnök szavait szedték le.

Az egész folyamatot a Mérce főszerkesztője, Jámbor András fel is vette, az alábbi videón látható. Kérdésére azt a választ kapta, hogy a BKV utasítására szedik le a plakátot.

Ne hagyjuk, hogy Orbán valóra váltsa fenyegetését

A Gulyás Márton által vezetett szervezet szombaton a Rákóczi térnél egy óriásmolinóval emlékeztette az embereket Orbán Viktor március 15-ei beszédében elhangzott fenyegetésre, miszerint győzelmük esetén azokon akik másképp gondolkodnak, mint ők "Elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is." Hétfőn azt írtam: még senki sem mutatta meg olyan tökéletesen, miről döntünk áprilisban, mint a Fico védelmére kelt Orbán.