Lánykérés a Balaton felett? Az “igen” garantált! (x)

Lánykérés a Balaton felett? Az “igen” garantált! (x)

A lánykérés minden nő életében komoly mérföldkő. A nők többsége már kislánykorában eltervezi, hogy miként vonul majd oltár elé, milyen ruhában mondja ki az igent. Természetesen sokan a lánykérés kapcsán is konkrét tervekkel rendelkeznek. Megkérni a szeretett nő kezét nem is olyan egyszerű. Néhány hasznos tipp viszont sokat segíthet!

Az Élményrepülés.hu motor nélküli élményeire egyaránt igaz, hogy életre szóló emlékekkel gazdagodhatunk általuk. A hőlégballonozás elképesztő program, melynek során magával ragad minket a csodaszép panoráma és az együtt átélt élmény.

Az emlékezetes lánykérés titka

A nők jelentős részének nemcsak az a fontos, hogy megtörténjen az eljegyzés, hanem az is, hogy emlékezetes legyen a pillanat, amikor elhangzik a nagy kérdés. Ha megfogalmazódik benned, hogy egy újabb szintre emeled a kapcsolatotokat, akkor valószínűleg már elkezdtél tervezgetni, körvonalazódik a fejedben, hogy hogyan történjen a lánykérés. Érdemes puhatolózni, hogy tudd, kedvesednek vannak-e konkrét elképzelései. Időnként minden nő elejt néhány beszédes mondatot, amiből kiderül, hogy mire vágyik.

Ugyanakkor az is lehet, hogy párodnak nincsenek konkrét elvárásai, csak azt szeretné, hogy emlékezetes és meghitt legyen. Ebben az esetben viszonylag szabad kezed van a dologban, ugyanakkor nagy hátrány, hogy nincs kiindulópontod. Ekkor sem kell elkeseredni, hiszen van egy tuti tippünk.

Lánykérés a naplementében

A hőlégballon már önmagában véve is egyfajta romantikus hangulattal rendelkezik. A lassan felfelé emelkedő ballon, a 360 fokos csodálatos panoráma, naplemente és a gyönyörű, ezerarcú Balaton. Kell ennél több a romantikus légkör megteremtéséhez?

Ez már önmagában véve is igazán érzelmes, hát még amikor előkerül a gyűrű és felteszed a nagy kérdést! Kevés ennél romantikusabb élmény van, így biztos lehetsz benne, hogy kedvesed nagyon meghatódik és talán egy-két könnycsepp is lefolyik az arcán. Az viszont szinte biztos, hogy rögtön igent mond a feltett kérdésre.

Életre szóló emlék

A lánykérést követően még sokáig fogjátok emlegetni ezt a nem mindennapi élményt. Kedvesed biztosan boldogan meséli majd a barátnőinek, hogy milyen elképesztően szívmelegető módját választottad az eljegyzésnek.

Ha nincs ötleted, hogyan tedd fel a nagy kérdést, akkor a fentiek jó kiindulási alapnak számítanak. Természetesen a gyűrűről sem szabad elfeledkezned, hiszen nincs eljegyzés eljegyzési gyűrű nélkül. Ennek kapcsán szintén érdemes kipuhatolni, hogy választottad rendelkezik-e konkrét elképzeléssel.

Ha nem, akkor ezen a téren is viszonylag szabad kezet kapsz. Ha pedig megvan a gyűrű és megszervezted a programot, akkor már csak rajtad múlik, hogy jól időzítsd és feltedd kedvesednek a nagy kérdést: “Hozzám jössz feleségül?”