Ez veszélyes! Orbán felesége iszlamista nőkkel dicsőítette Allahot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Visszanyal a gyűlöletfagyi. 

Anikó asszony több fotón is együtt mosolyog a szervezet tagállamainak first ladyjeivel. Az egyiken pedig, Irgalom Atyja ne hagyj el, 

részt vesz a közös imájukon. 

Márpedig ez, ugyebár szükségszerűen muszlim szertartás, miután a türk népek szinte kivétel nélkül (a Tanács tagnemzetei pedig mindannyian) Mohamed tanításainak követői.

A képen természetesen nem elvakult iszlamisták és bombaövük felcsatolására készülő dzsihadisták láthatóak - hanem jámbor vallásos asszonyok.

Akik pontosan azt teszik, amit a jámbor vallásos asszonyok és férfiak a világon mindenhol szoktak: imádkoznak Istenhez. Akit ők történetesen "Allah"-nak szólítanak, miután az iszlám szent nyelve az arab, és a világon minden muszlim, beszéljen akár türkménül, törökül, berberül, vagy malájul, arabul nevezi meg a Teremtőt. 

Pontosan így nevezte jó pár évvel ezelőtti törökországi látogatása alkalmával Vona Gábor is, pedig egyszerűen csak Istenről beszélt nem iszlamistáknak, nem dzsihadistáknak, csupán jobboldali egyetemistáknak. Akik - mint a jobboldali emberek többsége szerte a Földkerekségen - vallásosak. Tehát aligha vették volna jó néven, ha valaki tiszteletlenül beszél a hitükről. És pontosan ugyanez a helyzet Kirgizisztánban is, ahol Lévai Anikó udvariasan, a vendég kötelező alázatával viseltetett a házigazdák vallási szertartásán. És ezzel az égvilágon semmi gond nincs. 

Gond azzal van, hogy a férje parancsára pár hónappal ezelőtt Vona ellen az elmúlt három évtized egyik legaljasabb és legprimitívebb lejárató kampánya folyt, amelyben szügyig gázolt a pinceszint alatt tanyázó Riposttól és Origótól kezdve a Magyar Időkön át a szebb napokat látott Mandinerig az egész kormánypárti propagandasajtó.

Beismerték, hogy hazudtak: Vona soha nem tett hitet Allah mellett, és nem haverkodott terroristákkal sem

Persze ezek már nem változtatnak semmin, a negyedik Orbán-kormány magas támogatottsággal került hatalomra, és akik döntését a különböző hazugságok alapozták meg, most foghatják fejüket - vagy persze mindig ott lesz a könnyebb út, beledugni inkább a homokba.

Aztán ma ugyanezek a tartalomipari segédmunkások keleti gyökereink újra felfedezéseként és hatalmas diplomáciai sikerként zengenek hozsannákat arról, hogy a miniszterelnök testvérként borult a kebelére öt muszlim vallású politikai vezetőnek. Aztán, ha majd népünk bölcs vezére hazaérkezik, ismét helyreáll a rend, és az egész iszlám világ minden egyes lakójával együtt terrorista, erőszaktevő, asszonyverő, büdös lábú középkori kecsketoszó lesz, és Európa árulója, migránsok szálláscsinálója mindenki, aki szerint ennél akár csak fél fokkal is bonyolultabb egy világvallás megítélése. 

Hiszen tudjuk jól:

Óceánia soha nem állt hadban Eurázsiával, mi mindig Keletázsia ellen harcoltunk!

Ha Nagy Testvér mondja, akkor biztosan így van.