Ma Halász János feladata, hogy kapcsolatot találjon az MNA és a Jobbik között

Ma még nem akarták betiltani a Jobbikot, talán majd holnap. Jobban kéne igyekezniük.

Mint ismert, hétfőn Kósa Lajos és Dömötör Csaba államtitkár váltott pár kedélyes szót arról, hogy ha kapcsolat van egy "parlamenti párt" és a Magyar Nemzeti Arcvonal között, akkor azt "tiltani, üldözni kell", majd kedden a Fidesz frakcióvezetője Halász Jánossal együtt folytatta a sort, bár - ha lehet - még jobban belezavarodott a kiadott feladatba, vagyis az MNA és a Jobbik közötti állítólagos kapcsolat sugalmazásába, és az ellenzéki párt esetleges betiltásába: kérdésünkre, miszerint a hétfői parlamenti felszólalásban elhangzott "üldözés és tiltás" pontosan kikre, milyen szervezetekre, vagy pártokra vonatkozik, a kormánypárti frakcióvezető határozottan tagadta, hogy az Országgyűlésben a Jobbikról beszélt volna.

Talán a Fideszben is érzik, hogy a heti erőlködésbe már keddre belefáradt Kósa helyett inkább az ilyen téren is sokkal jobb gyomorral rendelkező Halász Jánosra kell bízni a habonyi, főként emésztőrendszerbeli problémák súlyosbítására használható termékcsalád további terjesztését.

A Fidesz szóvivője ma ugyanis sajtótájékoztatóján bejelentette: a kormánypárti frakció támogatja, hogy

Honvédelmi és Rendészeti bizottság, valamint a Nemzetbiztonsági bizottság együttes ülésén - a Belügyminisztérium részvételével - mielőbb kerüljön napirendre a Magyarországon működő paramilitáris szervezetek és "egyes szélsőséges parlamenti pártok" esetleges kapcsolatának vizsgálata

Ez már csak azért is jó, mert a Nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke már november 7-én közölte, hogy a szakszolgálatok jelentése szerint semmilyen kapcsolat nincs a szervezet és a pártok között, sőt, Lázár János a múlt heti kormányinfón a militáns szélsőjobbos szervezetek sikeres visszaszorításáról számolt be, amelynek eredményeképpen ma már nem jelentenek nemzetbiztonsági fenyegetést.

Halász természetesen nem hagyta magát összezavarni ilyen apróságokkal, tökéletesen hozza a tőle elvárt színvonalat (hiszen ezért szóvivő). Szerinte a bőnyi rendőrgyilkosság olyan "félkatonai szervezkedésekre" hívta fel a figyelmet, aminek a végére kell járni, fel kell tárni, hogy van-e, és ha igen, milyen politikai, pénzügyi vagy bármilyen kapcsolat paramilitáris szervezetek és "egyes szélsőséges parlamenti pártok" között - mondta szerényen, irulva-pirulva, ahelyett, hogy végre férfiasan kimondaná, hogy szeretnének kapcsolatot találni a Jobbik és a szervezet között.

Halász amúgy nagymestere a taktikai visszavonulásnak, májusban például Forrai Richárdot, az Iránytű Intézet vezetőjét próbálta "sajtóhírek" (értsd: Habony- és Vajna-média) alapján egy offshore céggel összemosni, ám miután az érintett megjelent, Halásznak jobbnak látta elmenekülni a helyszínről. A mókás és igen kacagtató jelenetet itt tekintheti meg.

Mint ismert, az MNA egyik volt vezetője elismerte, valóban támogatnak egy pártot, az pedig a Fidesz.

Megszólalt az MNA korábbi csoportvezetője! A Fideszt támogatják, a Jobbik megszüntetésén dolgoztak

Megszólalt Sz. Gábor, a Magyar Nemzeti Arcvonal korábbi csoportvezetője. A mozgalomból kilépett férfi a Magyar Nemzetnek elmondta, hogy az MNA két éve megszűnt, nem létezik. Kiderült, hogy az egykori tagság jelentős része a jelenlegi rendszert támogatja, nem érdekük a fennálló Fidesz-KDNP kormány gyengítése, de a jelenlegi "hecckampányból" elegük van.

Ahogyan az is, hogy bármennyire tagadják, Áder János igenis rokonságban áll a rendőrgyilkos fiával:

Íme a bizonyíték: hazudott Áder, rokona Győrköséknek

Bemutatjuk azokat az anyakönyveket, amelyekből még egyértelműbbé válik, hogy az MNA-alapító, rendőrgyilkossággal gyanúsított Győrkös István felesége a köztársasági elnök másod-nagynénje, gyermekeik pedig, köztük az MNA-vezető ifj. Győrkös István, Áder János másod-unokatestvérei. A rokoni kapcsolatról megszólaltattuk Győrkös Kolost is, aki elmondta, hogy mennyire rosszul esett neki és édesanyjának az, hogy a köztársasági elnök letagadta a rokoni kapcsolatot.

Szerény véleményünk szerint már nem is kell olyan sokat várni a "bizonyítékokra", már biztosan gyártja őket a Habony-művek, hogy aztán meg is jelenjenek azok valamelyik roppant hiteles fideszes pletykalapban, vagy a hírhamisító TV2-ben, esetleg a híreket is megelőző 888 nevű internetes üzenőfalban.