Magyar Péter: Ez minden idők legkisebb érdeklődést kiváltó “béke”menete

Magyar Péter: Ez minden idők legkisebb érdeklődést kiváltó “béke”menete

Szerinte az erre költött százmilliókból folytatott kampány, a közpénzből fizetett buszoztatás, már a fideszes szavazók jelentős része sem adja az arcát Orbánék hatalmi arroganciájához.

Hiába a közpénz százmilliókból folytatott kampány, az adófizetői pénzből finanszírozott buszok és a menet, szűk útvonalra tereléssel való megnyújtása, az már most látszik, hogy ez minden idők legkisebb érdeklődést kiváltó “béke”menete – írta Magyar Péter facebook bejegyzésében a ma tartott fideszes kampányrendezvény kapcsán.

Az okok világosak, mára már a fideszes szavazók jelentős része sem adja az arcát egy olyan hatalmi arroganciához, amely hazánkat az Unió második legszegényebb és egyben legkorruptabb tagállamává tette.

Az ellenzéki politikus rámutatott: a magyar emberek többsége nem vállal közösséget egy olyan állampárttal, amelynek vezetői még bocsánatot sem kérnek az eddigi legsúlyosabb pedofil bűncselekmények áldozataitól.

A magyar emberek nem támogatják a hatalmi elit által mesterségesen ásott árkok további mélyítését – véli Magyar Péter. Szerinte a magyarok pont azt várják el, hogy a közéletet a béke és egymás tisztelete irányítsa, ami segíthetne abban, hogy hazánk egy élhető, fejlődő országgá váljon.

(Címlapkép: A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) nevű fideszes álcivil szervezetek által szervezett úgynevezett "békemenetnek" résztvevői vonulnak a Margit hídon 2024. június 1-jén. MTI/Balogh Zoltán)