Magyar Péter új videóban árulta el, átvették mandátumukat

Magyar Péter új videóban árulta el, átvették mandátumukat

Arról adott hírt az ellenzéki pártvezető ily módon, hogy már hivatalosan is átvette tiszás képviselőtársaival együtt EP-mandátumát. Ketten azonban még nem tették ezt meg.

Átvettük az európai parlamenti mandátumot. Mostantól hivatalosan is Önökért és Magyarországért dolgozunk itthon és az unióban egyaránt

- ezt írta Facebook-oldalán az EP-képviselői mandátumát végül felvevő Magyar Péter kedden.

A Tisza Párt vezetője posztjában hozzátette: "Számíthatnak ránk és mi is számítunk Önökre. Csak együtt sikerülhet, de együtt sikerülni fog."

S nem maradhatott el egy népszerűségre áhítozó, de profi módon összevágott, drámai zenével megtámogatott videó sem, ami mindezt megtámogatja egy kis mozgóképes illusztrációval.

A kereken egyperces felvételen a TISZA hét EP-mandátumot megszerző képviselőjének egy része látható, köztük a hanyag eleganciát sugárzó, napszemüveges Magyar Péterrel:

Láthatóan a Képviselői Irodaház épületébe sétálnak be a 30 százalékosra duzzadt ellenzéki párt újdonsült vezetője és politikusai.

A tiszás EP-listavezető elmondta, június 24-én vették át mandátumaikat, de két képviselőtársa csak később fogja ezt megtenni.

Be fogjuk mindenkinek bizonyítani, a kétkedőknek is, hogy a politika szép, lehet hasznos, lehet őszinte

- fogalmazott a videóban az Európai Parlamentbe beülő politikus.

Magyar Péter egy másik bejegyzésében nemes egyszerűséggel Dobó István egri várvédő esküjének szövegét posztolta ki egy őt követőivel együtt mutató fotó kíséretében.

(Címlapkép: Magyar Péter - Facebook)