Vajna Tímea a Maldív-szigetekről üzent: "Belefáradtam, hogy az élet állandó harc"

De legalább újra tud mosolyogni a fideszes kaszinókirály felesége.

"Sajnos, az utóbbi időkben nem sokat mosolyogtam. Belefáradtam, hogy az élet állandó harc és sokszor azt érzem, hogy több negatív dolog van, mint pozitív"

- olvasható a sötét tónusokkal festett, már-már egzisztencialista önvallomás Vajna Tímea közösségi oldalán, de nem kell aggódni, az állami milliárdok és a nyomasztó luxus sötét éjszakájába végre ragyogó napfény költözött, ahogy azt a bejegyzéshez csatolt fotó is bizonyítja:

a modell ugyanis újra hatvannégy fogas bazári vigyorral élvezi a Maldív-szigetek napsütését.

Mint fogalmaz, "újra elemében van", szárnyaló jókedvéből pedig még arra is futotta, hogy magvas szellemi táplálékkal lássa el a messzi magyar hon taknyos telében ázó-fázó, keményen dolgozó kisembereit (valamint önmagát), és azt is elárulta, mi fog majd segíteni rajtunk e vészterhes időkben:

"De mindenkit arra biztatok (ahogy magamat is),hogy csak a jóra kell koncentrálni és az univerzum segíteni fog, (...)."

Ugyanakkor ő is tudja, hogy az életben semmit sem adnak ingyen, és erről egy bölcs figyelmeztetést is kapunk a bejegyzés végén:

"(...) de tenni is kell érte és csak saját magunkra számíthatunk".

Vajna Tímeának nincs pénze mindig új ruhát venni

"Köszönöm a sok levelet, amit kaptam Tőletek. Sokan voltatok kíváncsiak, hogy milyen ruhát viselek idén. Nincs lehetőségem mindig új ruhát venni, így a tavalyi cannes-i estélyimet viseltem a Golden Globe-on!" - írja Vajna Tímea a Golden Globe-on készült Instagram-képe alatt. Itt a poszt, valamiért nem tudjuk embedelni.