Mellkason lőtték a Fradi Security vezetőjét

A lövés a büntetett előéletű Sz. Ferenc otthonában dördült el (A Fradi sohasem ismerte el, hogy ő lett volna a Fradi Security vezetője. Kubatov Gábor többször is kitérő választ adott a személyét illetően, hiába firtatta a sajtó és a szurkolók is Sz. büntetett előéletét. Hivatalosan szurkolói koordinátorként dolgozott, a nyáron bocsátották el.ITT olvashatja a részleteket!), a golyó pedig F. Pált találta el, éppen a szíve alatt pár centiméterrel.

A Blikk információi szerint a két férfi közösen dolgozott a Fradi Securitynál és jó kapcsolatot ápoltak egymással, egészen Sz. kirúgásáig. A lap úgy tudja:

„A Fidesz-székháznál tartott demonstráció felszámolójaként hírnevet szerző Sz. Ferenc maga hívta meg otthonába a később mellkason lőtt férfit. Legalábbis ezt állítja a sérült, aki nem számított a támadásra. Miután közelről egy gumilövedékes fegyverrel lelőtték, kivonszolta magát a XVIII. kerületi ház mellett parkoló autójába, és értesítette a hatóságokat.”

A Blikk hatósági forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a rendőrség kihallgatta F. Pált és a lakásban a bűncselekmény idején tartózkodó másik két személyt is. A vallomások azonban komoly ellentmondásokat tartalmaznak, amelyeket a felderítés során a hatóság „megpróbál feloldani”. Sz. Ferencet nem tartóztatták le, és nem is gyanúsították meg eddig.

Meg nem erősített hírek szerint Sz. Ferenc barátnőjét, L. Alexandrát elvitte egy rendőrautó

- írja a Blikk.

2015. október 21-én 20 óra 26 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Budapesten a XVIII., Bója utcában hangoskodás és dulakodás van. A BRFK XVIII. kerületi rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 42 éves budapesti lakossal szemben – közölte a lap megkeresésére az Országos Rendőr-főkapitányság.

A Fradi Security erőszakosságát korábban többször is kifogásolták a szurkolók, mégis a kubatovi vezetés inkább a szurkolókat tartja veszélyesnek a mérkőzések biztonságára…