Mit talált a lány a fiú gatyájában? Hát, nem azt!

Az eset szerdán este nyolc óra előtt történt Debrecenben. A rendőrség közleménye szerint a 17 éves fiú vendégségbe ment egy Kőrösi Csoma utcai házba, de ott a szekrényen lévő mobiltelefont lopási szándékkal betette az alsónadrágjába.

A 18 éves lány észrevette, hogy eltűnt a telefonja és számon kérte a vendéget, azonban ő tagadta, hogy nála lenne a készülék.

A fiatal lány a fiú ruházatát átvizsgálta, amelynek során az alsónadrágjában megtalálta a mobiltelefont.

A fiú ekkor lefogta a sértett kezét, majd a házból elmenekült. A lány a fiatalember után futott, akit próbált lefogni és közben folyamatosan kérte, hogy adja vissza a telefonját. Az elkövető ekkor megragadta az áldozat vállait és a földre lökte őt, majd elszaladt. A lány a szomszédban lakó férfitől kért segítséget, aki a fiú után sietett, közben pedig bejelentést tett a rendőrségre.

Ezt követően a rendőrök a 17 éves tolvajt a Sámsoni úton elfogták. Ruházatát átvizsgálták, amely során az eltulajdonított mobiltelefont megtalálták és lefoglalták. A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított fiatalembert a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására, vele szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatják a nyomozást.