Olimpiai ezüstérmes, Playboy-címlaplány lett az új államtitkár

A lap a pénteki számában ismerteti, hogy a negyvenegy éves sportjogász 2004-ben az Országgyűlés ifjúsági és sportbizottságának tanácsadója lett, később a Főpolgármesteri Hivatal sportügyosztályának munkatársa. 
 
 
Szabó Tünde - aki az 1992-es barcelonai olimpián hátúszásban ezüstérmet szerzett - 2012-ben bekerült a Magyar Olimpiai Bizottság tagjai közé, és tevékeny részt vállalt abban, hogy Magyarország az utóbbi években az úszósport egyik legfőbb versenyrendezője lett világszinten - írja a Magyar Idők.

Medence, Playboy, államtitkári szék

2003-ban a Playboy is felkérte Szabó Tündét egy fotózásra, amire igent mondott. A kataca.hu-n ide kattintva olvasható Nemzeti Sportos interjúban azt mondta, ennyi belefér.
 
Tizenegy éve fejeztem be a pályafutásomat. Ha akkor kérnek fel, biztosan nemet mondok, most egészen másképp látom a világot. Egyáltalán nem érzem kellemetlennek, kínosnak, hogy megjelent rólam több erotikusnak mondható felvétel. Sőt, úgy érzem megtiszteltetés, hogy ennek a nívós, elegáns újságnak márciusban én lehetek a címlapján - nyilatkozta még 2003-ban az új államtitkár.
 
Itt láthat képeket.