Ilyen helyzetben egy falat kenyérrel ér fel a hír, hogy Orbán Ráhel bababoltjának elindult a webshopja

Ilyen helyzetben egy falat kenyérrel ér fel a hír, hogy Orbán Ráhel bababoltjának elindult a webshopja

A jelenlegi helyzetben ránk fér végre egy pozitív történés is a nagyvilágból. A sajtó most az oroszok által indított ukrán invázióra helyezi a hangsúlyt, mégis van fény az alagút végén, és van mi mosolyt csaljon az arcunkra. Orbán Ráhel ugyanis ilyen vészterhes időkben útjára indította babaoltjának webshop felületét, aminek már a nyitólapján egy falat kenyérrel is felérő mondattal találkozunk:

Apró örömök különleges választéka.

 

Az Odu névre keresztelt vállalkozás most még ingyen szállít az ország egész területén így nem érdemes kihagyni a prémium kategóriás 8300 forintba kerülő cumit, az 52 ezres "Alex szerelő asztalát", vagy a 3600 forintot kóstoló bársony hajráfot. Ezekért az összegekért azonban szomorúan konstatáltuk, hogy import termékekről van szó, vagyis nem a hazai készítők keze által kreált meggyek ékesítik a fatorták tetejét. De ennyi baj legyen, a néhány hónapos babák amúgy sem fogják megkérdezni honnan van az új játékuk.

Orbán Viktor lányának víziója szerint "a közös játék öröme és a családdal együtt töltött vidám pillanatok értéke felbecsülhetetlen.  Ezért álmodtuk meg az Odu-t, amelynek csupán egyetlen missziója van: prémium minőségű, fenntartható és interaktív játékok segítségével hozzájárulni egy olyan meseszép világ megteremtéséhez, ahol a kicsik szabadon élvezhetik kreativitásuk csodáját, miközben a szülők játszva sajátíthatják el a tudatos, környezetbarát gyermeknevelés mesterségét".

Ráhel cégének misszióját a honlapja is remekül megjeleníti: könnyen áttekinthető, letisztult dizájn jellemzi, amit a világos pasztell színek használata tesznek igazán felső kategóriás érzetűvé. Már ha az árakból ez nem jött volna át.

Korábban megírtuk, hogy a miniszterelnök lánya tavaly júniusban alapította az Odu Store Kft.-t, aminek látogatható boltja a XII. kerületi Hegyvidék Bevásárlóközpontban nyit tavasszal. Orbán Viktor legidősebb lánya és veje, Tiborcz István egy ideje már a spanyolországi Marbellából figyelhetik a bababolt alakulását, ugyanis oda költöztek.

Orbán Ráhel spanyol Linkedin profilját megtekintve kiderül, hogy nemcsak az Odu-val foglalatoskodik, hanem arra is marad ideje, hogy emellett férje BDPST Hotel Management Zrt. nevű cégében ügyvezetőként is tevékenykedjen.