Az egyre szakállasodó Orbán Viktor most egy horvát sziget pazar éttermében fotózkodott

Az egyre szakállasodó Orbán Viktor most egy horvát sziget pazar éttermében fotózkodott

A kormányfő egyelőre nem vált meg a szakállától egy újabb nyaralós fotója alapján.

Az éppen nyaralását töltő magyar miniszterelnök egy új fotó alapján egyelőre még nem vált meg mindeddig növesztett szakállától. Orbán Viktort legutóbb a fideszes Németh Zsolttal karöltve láthatta a magyar és globális nyilvánosság egy kezdődő ősz borostával és egy eleinte rejtélyes mintájú pólóban, amely mint utóbb kiderült, Lastovo szigetét ábrázolta.

Látott már borostás, napszemüveges Orbán Viktort? Németh Zsolt így fotózkodott vele Horvátországban

Horvátország, nyár, feltöltődés - Találkozás Orbán Viktorral! - ezzel a kísérőszöveggel töltötte fel az alábbi képet Németh Zsolt, a parlament külügyi bizottságának fideszes elnöke Facebook-oldalára.

Az új fotón látni, hogy a kormányfőt ezúttal az Adriai-tengeren található Ilovik szigetén egy helyi étterem személyzetének tagjaival kapták lencsevégre egyre tekintélyt parancsolóbb arcszőrzetével. A hvg.hu szerint 

az Esempiót a sziget legjobb éttermeként tartja számon a Tripadvisor, és az ára a legmagasabb kategóriába esik.

A friss nyaralós képet elsőként a Media1 főszerkesztője vette észre, és az még most is látható az étterem hétfő esti Instagram-történetében.

Ahogy az a képen kiviláglik, a miniszterelnök nyaralós szettje egy kényelmes, laza viseletből áll, s ha úgy vesszük, az öltözet stílusa passzol is a már évtizedek óta először nyilvánosan szakállt viselő Orbán Viktorhoz. 

Mindenesetre úgy illő, ha további kellemes adriai nyaralást kívánunk a háborús veszélyhelyzet, valamint más gazdasági és társadalmi problémák gyötörte országunk vezetőjének!