Sokáig tiltották, most pedig kiderült, hogy jót tesz – mi az? (x)

Sokáig tiltották, most pedig kiderült, hogy jót tesz – mi az? (x)

Jó, jó, senkinek sincs kedve barkochbázni, így rövid úton választ adunk a kérdésre: a szexuális örömszerzés azon válfajára gondoltunk, amelyben csak egyetlen szereplő van. Mert bár az önkielégítésre utaló jelek már az őskorban is előfordultak, mégis a modernebb kor volt az, amelyik tűzzel-vassal irtotta a magányos örömszerzést. Jó néhány generáció nőtt fel úgy, hogy örök lelkifurdalást okozott nekik az a teljesen ártalmatlan igény, hogy megismerjék a testüket.

Szerencsére ma már nem csinál senki ebből boszorkányüldözést, sőt, számtalan szexshop kínálja a portékáit, hogy minél teljesebb, minél intenzívebb legyen az élmény. Mai cikkünkben megmutatjuk azt is, hogy miért is tett szert ekkora népszerűségre az örömszerzés ezen formája.

Jótékony hatás a testnek…

Az egyik ok, amiért mindenképpen érdemes a Szexaruhaz.hu Szexshop nőknek szánt termékei között nézelődni, az nem más, minthogy az önkielégítésnek számtalan kedvező egészségügyi hatása van.

Többek között csökkenti a stressz-szintet, aminek köszönhetően pihentetőbb alvásban lesz majd részed, és ezáltal jobban és hatékonyabban fogsz tudni majd koncentrálni is.

Persze szexuális töltettel is rendelkeznek a pozitív hatások, így többek között a maszturbálás során megismerheted a testedet, és kitapasztalhatod, hogy mi esik jól vagy épp mi az, ami a csúcsra képes repíteni.

És a léleknek is!

Azonban nem csupán a tested jár jól, a lelked is profitálni fog a rendszeres orgazmusnak köszönhetően.

A megnövekedett boldogsághormonjaidnak hála nő az önbizalmad, vidámabb és elégedettebb leszel, így ha szabad ilyet tanácsolni, mindenképpen érdemes valamilyen eszközt beszerezni a fenti webáruházból. Vibrációs tojások, gésagolyók, extrém bugyik, vibrátorok várnak rád. Azonban a férfiak sem maradnak ki a jóból: péniszgyűrűk, -köpenyek és -mandzsetták, valamint prosztataizgatók egész sora vár bevetésre.

Feltétlenül érdemes tájékozódni arról, hogy melyik terméket mikor és mire érdemes használni, és még mielőtt megkérdőjeleznéd ezek létjogosultságát: a szexuális játékszerek színt visznek még a leglaposabb, legunalmasabb szexuális életbe is. Válaszd ki az első darabot, és meglásd, hamarosan érkezik a többi is.

Bátran játszadozz!

Ha megtekinted a fentebb említett webáruház szexuális játékszereit, akkor látni fogod, hogy ha minden nap más és más játékszert vetnél be, akkor is hónapokig kitartana a készlet anélkül, hogy bármit kétszer kellene használni.

Ezzel tér nyílik arra, hogy szabadon kísérletezz, kedvedre variálj a különféle segédeszközökkel, míg csak meg nem találod a tökéletes verzió(ka)t. Ne elégedj meg eggyel, szerezz be többet is, hogy mindig a hangulatodnak, igényednek megfelelő változattal tudd kényeztetni magadat – miközben pedig az egészségedről is gondoskodhatsz.