Öt éve leadhatta a rendőrségen a soroksári futónő telefonját a gyilkos?

A börtönbe vonuláskor leadott négy telefon között ott lehet az áldozaté is.

Szinte hihetetlen, de lehet, hogy a soroksári futónő gyilkosánál öt évvel ezelőtti elfogásakor ott volt áldozata telefonja is, ami börtönbe vonulásakor letétbe került. A Blikknek az emberöléssel vádolt férfi ügyvédje megerősítette, védence akkor négy telefont adott le, és az áldozat telefonját a nyomozók nem találták meg a helyszínen. Vagyis nagy valószínűséggel az áldozat készüléke is ezek között van.

Krisztinát 2013 szeptemberében gyilkolták meg különös kegyetlenséggel. A valószínűsített elkövetőt egy hónappal később elkapták betörés miatt, de akkor még nem volt kötelező DNS-mintát venni az elítéltektől. Így az, hogy a soroksári gyilkos is ő lehet, csak alig két hete derült ki. A most negyvenéves férfi nem tanúsított megbánást.

Nem tanúsít megbánást a soroksári futónő gyilkosa

A Blikk úgy tudja, a 2013. szeptemberi gyilkossággal gyanúsított, soroksári kötődésű férfi hiába bukott le, és lebeg a feje fölött, hogy élete végéig a börtönben marad, ő értesülésünk szerint ugyanúgy viselkedik, mint az utóbbi öt évben, amelyet már a rácsok mögött töltött.A nagydarab, hosszú hajú, ezért nagy feltűnést keltő R.