Ilyenkor rossz egy csóró nagypapi: Orbán unokájának 2 milliós lesz a tandíja Spanyolországban

Ilyenkor rossz egy csóró nagypapi: Orbán unokájának 2 milliós lesz a tandíja Spanyolországban

Ahogy arról beszámoltunk, Orbán Viktor lánya, Ráhel férjével (Tiborcz Istvánnal) és a gyerekekkel Spanyolországba emigrált, de nem lesznek magányosak az idegen, nyugati környezetben. Az mfor.hu információi szerint ugyanis a helyi magyar kolónia az utóbbi időben több olyan taggal bővült, akik korábban a NER-ben kedvezményezettek voltak, állítólag a rendszer egyik nagyot bukó kommunikációs szakembere is itt él egy ideje.

A Jobbik szerint nem véletlen Orbán Ráhelék új spanyol lakhelye, korábban hírhedt gengsztertelep volt

Ahogy arról beszámoltunk, Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István nyugatra emigrált, egészen a festői Marbelláig. De úgy tűnik, egyáltalán nem véletlen a spanyolországi célállomás - s nemcsak a kilátás miatt. Még 2017-ben egy Index anyagban szedték össze, hova tűnnek el a NER milliárdosai.

A portál informátora azt is jelezte, hogy a miniszterelnök veje és lánya Marbella családi házas luxusövezetében szerzett ingatlant. Mint megtudták, a különálló villák ára döntően 1-4 millió euró között mozog (természetesen vannak ennél drágább „paloták” is), ami 350 millió és nagyjából másfél milliárd forint közötti összeget jelent forintban. Ez ugyan egy átlag magyar számára csillagászati összegnek számít, ám összevetve a budai elitnegyedek ingatlanáraival nem mondható kirívónak. Az mfor.hu úgy értesült, a helyi ingatlanpiacon ismeretekkel rendelkező személytől, hogy a Tiborcz István és Orbán Ráhel által megszerzett ingatlan több millió eurót érhet.

Az is valószínűsíthető, hogy a 2016-ban született Orbán unoka milyen menő iskolai körülmények között tanulhat, igaz, megvan az ára: a jelenlegi magyar éves minimálbérnek megfelelő összegű tandíj van az intézményben, nagyságrendileg 6000 euró (mintegy 2 millió forint). Sőt, még az étkezési díjért is fizetni. 

Ilyenkor azért nagyon rossz, hogy az apuka egy vagyontalan szegény ember.