Távol a valóságtól

Szelényi Zsuzsanna szerint a bevándorlók rendkívül békések, múlt hétfőn egymással vitatkoztak, és nem is sérült meg senki. 

Sajnálatos módon azonban elmúltak már azok a daliás idők, mikor még a Horn-kormány oktatási minisztériumának miniszteri biztosaként igyekezhetett példás türelemmel és szeretettel Európa felé terelgetni ezt a nyakas kis gyarló, keleti népséget, ráadásképpen - óó, kényelmetlen sajtószabadság -  mára már nem csak a mindenkori kézi irányított köztévének vannak kamerái, amivel bizony remek kép- és hangfelvételeket lehet készíteni. Például feldühödött bevándorlókról.
 
Az Együtt politikusával készült ATV-s interjút a Szebbjovo.hu szúrta ki.
 
Szóval, szegény Szelényi Zsuzsanna mindenféle zavar és megtorpanás nélkül nyilatkozza bele az ATV kamerájába:
"Szeretném még egyszer elmondani, ezek az emberek rendkívül békések, s nem bántják a debrecenieket. Ilyen értelemben nem is nagyon lehet előidézni egy konfliktust, egyébként nem is nagyon szoktak lenni. És ez a mostani, ami múlt hétfőn történt, ez egy rendkívül ritka alkalom volt (...), ami pár ember belső története volt, megint csak semmi köze nem volt a debreceniekhez. Nem sérült meg senki (...) Nem fenyegettek senkit, egymással vitatkoztak"