Langyos víz: Thomas Doll elvárások nélkül folytathatja magyarországi karrierjét

Soha nem fog visszamenni Németországba, ilyen jó dolga sehol sem lesz.

A Digisport televízió pénteki, Reggeli Start című műsorában az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál kijelentette, hogy Thomas Doll nincs nyomás alatt, az állása nem függ attól, hogy csapata bejut-e a csoportkörbe valamelyik nemzetközi kupában.

A sportvezető nyomatékosította, hogy a Ferencváros változatlanul bajnok szeretne lenni, de egy ilyen szintű és költségvetésű klub számára az igazi terep és a realitás az Európa Liga csoportköre.

"Oda lehet érni, a keretünk is alkalmas rá, de ha megint nem sikerülne a nyári selejtező, a vezetőedzőnk állása akkor is biztos. Nem kérdés, hogy ősztől is ő lesz a Fradi vezetőedzője"

- szögezte le.

Mondjuk, sok kritikát nem is kap, főleg nem a lelátókról. Emlékezetes, a hétközi Magyar Kupa fordulóban a Ferencváros vendége a Diósgyőr volt, és bár a miskolciak 2-1 arányban kikaptak, azonban a Groupama Aréna mégsem a szkenneresektől, hanem a vendégektől volt hangos.

De a lényeg, a lényeg. Mindenféle nyomás nélkül, felszabadultan készülhet az FTC a nyár közepén érkező valamelyik balkáni csapatra a nemzetközi porondon (már persze, ha kvalifikálja oda magát, ugyanis Kubatov Gábor csapata csupán a negyedik a 12 csapatos magyar pontvadászatban).