Új Tisza-hidat sürget a Jobbik

A megoldást a sokszor emlegetett, és majd két évtizede húzódó déli elkerülő út és az új Tisza-híd jelentené - emlékeztetett Horváth Ádám, a Jobbik szerencsi elnöke csütörtöki közleményében.

2014 januárjában Mengyi Roland még azt mondta, hogy 2020-ig megépülhet az Encs és Tiszanagyfalu közötti 39-es főút az új híddal együtt, Szerencsig négysávosítják a 37-est, a további részét pedig megerősítik.

Más dolga volt

Polt Péter legfőbb ügyész kezdeményezte Kövér László házelnöknél Mengyi Roland fideszes képviselő mentelmi jogának felfüggesztését, miután kiderült, hogy egy kétmilliárd forintos uniós pályázat illegális szétosztásában volt érdekelt.

 

Tovább->

Ugyanakkor egy Tokajban megtartott kerekasztal beszélgetésen a helyi sajtó szerint Posta György tokaji polgármester azt hangsúlyozta, hogy bár szerinte is a 39-es számú főút lenne a megoldás egy új Tisza-híddal, ez viszont nem szerepel a 2020-ig tartó fejlesztési időszak beruházásai között.

Mengyi Roland úgy tűnik ma már azokat is elvarázsolná, akik a térség országgyűlési képviselőjének Facebook-oldalán emlékeztetik korábbi ígéretére, őket ugyanis kitiltották az oldalról - írta Horváth Ádám.

Ezek után felmerül a kérdés: számíthatnak-e az emberek a képviselői ígéretre, vagy inkább iratkozzanak be a roxforti varázslóiskolába a probléma megoldása érdekében? - fogalmazott.