Vona: Farkasokat kerestek, kutyák?

Csattanós Facebook-posztban reagált a Farkasok kapcsán megindult médiahisztire, a Habony-művek lejáratási mechanizmusának működését tesztelő rágalomhadjáratra. 

Vona Gábor szerint a kitalált történet kapcsán a "tények a Tényeknek nem számítanak", és álláspontja szerint inkább, "örülni kellene, hogy ebben a nehéz, migránsokkal és terroristákkal teli időben vannak fiatalok, akik nem odahaza poshadnak a fotelben és nézik a TV2-t, hanem kimennek a szabadba és lelkileg, fizikailag képzik magukat". A pártelnök így zárja sorait: "Rossz oldalon álltok és azon belül is rossz úton jártok. Farkasokat kerestek, kutyák?"

Farkasokkal gáncsolóÚjabb mélypontjához érkezett a honi médiatörténet. A Fidesz sajtója talált egy néhány fiatalbó...

Posted by Vona Gábor on Saturday, March 12, 2016

Az Alfahír főszerkesztője pedig úgy reagált egy újságírói megkeresésre, amelyben a Farkasokhoz fűződő viszonyát firtatták, hogy "nem ártottunk senkinek, legfeljebb csak a saját kényelmünknek".  Hozzáteszi, hogy "Nagyon remélem, hogy a Farkasokhoz hasonló számtalan airsoftos és hagyományőrző csapat tagjai számára mielőbb lehetőséget biztosít a kormány, hogy intézményes keretek között is megismerkedhessenek a honvédelmi alapismeretekkel, és kipróbálhassák magukat a szakállas nők korában valóban férfias tevékenységekben is". A Facebook-bejegyzését így zárja: "Winter is coming, a kutyák ugatnak."

Jelenleg nem vagyok a tagja, de 2012-2013 körül részt vettem a szabadidőmben több önképző foglalkozáson is a Farkasokná...

Posted by Magvasi Adrián on Saturday, March 12, 2016