Nem érzi, hol a határ: Czerván szerint "összeférhetetlen" az N1TV-nek nyilatkozni

"Czerván úr, takarodjon a magyar közéletből!"

Czerván szerint ifjabb Bozsik Jószef "politikai állásfoglalást tett", amikor az N1TV-nek nyilatkozva kritizálta a Mészáros Lőrinc cége által kivitelezett szilvásváradi kormányberuházás részeként megépült fedeles lovardát.

Ugyan Bozsik csupán szakmai hiányosságokra hivatkozott,

Czerván szerint ez nem összeegyeztethető a szakember pozíciójával.

"Czerván úr, takarodjon a magyar közéletből!"

Vona Gábor, a Jobbik elnöke szerdai Facebook-bejegyzésében reagált a történtekre, mint írta:

"Íme, itt a bizonyíték, hogyan működik Magyarország! A felfuvalkodott, ostoba államtitkár Döbrögiként fenyegeti a szövetségi kapitányt. Czerván úr, takarodjon a magyar közéletből!"

Mirkóczki Ádám, a legerősebb ellenzéki párt szóvivője tegnap délután sajtótájékoztatón szólított a föl a kormánypárti politikust a távozásra.

A baloldal kicsit késve ugrott föl a vonatra

"Az az egész történet minden ágával együtt egy újabb bizonyíték arra, hogy a szüntelen kommunistázó Orbánék úgy működnek, mint a legsötétebb kommunista időkben működő büdösbunkó rákosista vagy kádárista káderek" - így reagált Berkecz Balázs, az Együtt alelnöke a HVG-nek. Mint írja, vizsgálatot követelnek annak kiderítésére, hogy kik a felelősök.

Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje közleményben támadta a kormánypártot: szerinte a párt maffiamódszereit idézi, ahogy a felvételen Czerván letámadta a szövetségi kapitányt, amiért kritizálni merte Mészáros Lőrinc cégének munkáját.

"Ezeket te hogy gondoltad?!" - így fenyíti az államtitkár az N1Tv-nek nyilatkozó szövetségi kapitányt

Czerván György azután hívta fel ifjabb Bozsik Jószefet a fogathajtók szövetségi kapitányát, hogy a szakember az N1Tv-nek nyilatkozva őszintén elmondta, miért gázos a Mészáros Lőrinc cége által épített szilvásváradi lovasközpont. A létesítményt ősszel adták át ünnepélyesen - majdaz első rendezvény után jól be is zárták,